Cele mai citite
 


Iaşi: Un deţinut a ajuns la spital după ce a intrat în greva foamei
duminică, 10 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un deţinut de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi a fost adus la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi după opt zile de când a intrat în refuz de hrană.
Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, a fost adus în Penitenciarul Iaşi, prin Interpol, în mai 2009, după ce a fost condamnat pe viaţă pentru omor calificat.

Subinspectorul Gabriela Topoliceanu, purtătorul de cuvânt al penitenciarului, a declarat pentru AGERPRES că bărbatul a intrat în refuz de hrană pe 24 septembrie, nemulţumit fiind de încadrarea juridică. Potrivit sursei citate, în toată această perioadă deţinutul a fost supravegheat de personalul medical al unităţii.

Dr. Tuodr Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Sfântul Ioan din Iaşi, a declarat că deşi bărbatul a fost preluat rapid şi evaluat clinic şi biologic, el a refuzat tratamentul.

'Pacientul a fost avertizat asupra riscurilor vitale şi va fi monitorizat în continuare la infirmerie. Refuzul hranei este o formă frecventă de protest în penitenciar, ce vizează condiţiile instituţionalizării sau pedeapsa aplicată', a spus dr. Ciuhodaru.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Deţinut adus la spital cu gâtul tăiat Un deţinut de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi a fost adus joi în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi cu gâtul tăiat şi mai multe zgârieturi la nivelul braţelor.
Iaşi: Deţinut adus la spital cu ace în stomac Iaşi, 24 sep /Agerpres/ - Un deţinut de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi a fost adus, vineri, la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan după ce a înghiţit ace de cusut, bucăţi de sârmă rupte din pat şi chiar o coadă de lingură.
Iaşi: În stare gravă din cauza şamponului O femeie în vârstă de 68 de ani a fost adusă în stare gravă la?Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, la scurt timp?după ce a utilizat un şampon.
Tudor Ciuhodaru critică intenţia guvernului de a cere bani pentru asigurările de sănătate persoanelor fără venituri Deputatul Tudor Ciuhodaru, medic la Spitalul Clinic de Urgenţe ''Sfântul Ioan'' din Iaşi,?consideră imorală şi absurdă intenţia guvernanţilor de a solicita persoanelor fără venituri să contribuie la fondul asigurărilor de sănătate.
Iaşi: Medicii de la 'Urgenţe' vor taxă pe viciu pentru importatorii de produse etnobotanice Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi vor iniţierea unui proiect legislativ prin intermediul căruia să fie impusă 'taxa pe viciu' pentru importatorii şi comercianţii de plante cu efecte halucinogen.
Iaşi: Deţinut adus la spital din cauza unei tentative de suicid Un deţinut de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi a fost adus, joi, în stare gravă, la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, după ce a încercat să se sinucidă cu ajutorul medicamentelor.