Cele mai citite
 


O româncă, victimă a unui pretins chirurg plastic
duminică, 10 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie din România, a cărei identitate este protejată şi care lucrează în industria modei, a fost victima unui escroc american care pretindea că este chirurg plastician şi realiza operaţii estetice în Dubai, conform publicaţiei americane The National.
Femeia a suferit o operaţie de mărire a buzelor în urma căreia a rămas desfigurată. Escrocul, Steven Moos, a fost arestat în Dubai pentru că se prezenta drept un renumit chirurg plastician de la Hollywood şi realiza intervenţii chirurgicale în condiţii precare. El a fost extrădat în SUA iar procesul său începe vineri.

Victima din România a povestit că a fost nevoită să plătească mari sume de bani pentru o serie de operaţii care să repare rezultatul intervenţiei chirurgicale realizate de escroc.

Steven Moos era dat în urmărire de către FBI încă din iulie 2004, când o instanţă de judecată l-a găsit vinovat de mai multe fraude medicale, incluzând practicarea chirurgiei fără licenţă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ultima tehnologie de intervenţii oftalmologice cu laser şi la Bucureşti Bucureşti, 29 oct /Agerpres/ - Primul sistem medical de operaţii oftalmologice Intralase plus Star S4 IR importat în România se află la primul spital privat de oftalmologie din ţara noastră, inaugurat vineri în Bucureşti.
În România s-au efectuat 580 de intervenţii cu ajutorul chirurgiei robotice În România s-au efectuat 580 de intervenţii cu ajutorul chirurgiei robotice, din care 400 de Institutul Fundeni, 100 la Spitalul Floreasca şi 80 la Cluj, adică în cele trei centre din ţară unde se practică această tehnică, a anunţat joi, în conferinţă de presă, prof. dr. Irinel Popescu, cu prilejul ...
Brain Institute îşi propune realizarea de intervenţii neurochirurgicale unice în România Brain Institute, prima instituţie medicală privată non-profit din România, care a reunit câţiva dintre cei mai bun specialişti din domeniul neurochirurgiei, are drept obiectiv realizarea unor intervenţii unice în România, care nu pot fi efectuate în alte spitale din ţară.
Operaţii laparoscopice de chirurgia obezităţii transmise în direct din România la Congresul de Chirurgie Digestivă de la Roma Dr. Cătălin Copăescu, şef Departament Chirurgie Generală Delta Hospital, Medic Primar Chirurg acreditat în chirurgie laparoscopică şi chirurgie bariatrică, a fost invitat să efectueze operaţii transmise în direct, în cadrul celui de-al 22-lea Congres de chirurgie a aparatului digestiv, eveniment care...
România, printre ţările europene cu cea mai ridicată rată de mortalitate neexplicată după operaţii necardiace România figurează pe locul al treilea, după Letonia şi Polonia, printre ţările europene cu cea mai ridicată rată a deceselor postoperatorii neexplicate în rândul pacienţilor care au suferit intervenţii chirurgicale necardiace, informează vineri irishhealth.com, citând un amplu studiu realizat în 28 de...
ŞTIINŢÃ: Primul transplant hepatic din România Primul transplant de ficat efectuat în România a avut loc în 1997, la Institutul Clinic Fundeni (în prezent centrul de Chirurgie Generală şi Transplant hepatic Fundeni). Autorul acestei intervenţii este prof. dr. Irinel Popescu.