Cele mai citite
 


Arad: Centru pentru vârstnici, îngrijiri paliative şi pentru bolnavii de Alzheimer, inaugurat în comuna Vladimirescu
duminică, 10 octombrie 2010   ::   2 Comentarii :: :: Stiri
 
Un centru pentru vârstnici, îngrijiri paliative şi pentru bolnavii de Alzheimer a fost inaugurat, vineri, în noul cartier ''Via Carmina'' din comuna Vladimirescu, în prezenţa a numeroase oficialităţi.
''Investiţia în valoare de 2,5 milioane de euro, aparţine Centrului medical 'Laser System' din Arad, care a reuşit în cei zece ani de activitate în sistemul medical privat arădean să se impună prin serviciile oferite într-o policlinică, un laborator de analize medicale certificat european, un spital şi o maternitate'', a spus dr. Ionela Lazăr, directorul Centrului medical.
Noul centru este situat în localitatea Vladimirescu, la o distanţă de aproximativ 3 km de ieşirea din municipiul Arad, în imediata apropiere a DN 7 Arad- Deva.
Pacienţii Centrului vor avea condiţii de cazare de foarte bună calitate, acesta având trei pavilioane, capacitatea totală fiind de 60 de locuri - 12 saloane cu un singur pat şi 24 de saloane cu două paturi.
Toate saloanele sunt climatizate, fiind dotate cu grup social propriu, televizoare LCD, pacienţii având acces la servicii medicale în specialităţile interne, ginecologie, neurologie, diabetologie, endocrinologie, cardiologie, chirurgie. De asemenea, centrul dispune de o sală de kinetoterapie utilată cu aparatură ultraperformantă, saună, jacuzzi, sală de activităţi sociale, spaţiu verde.
Centrul de îngrijire oferă asistenţă medicală continuă, pentru vârstnici, persoane cu sechele post AVC (pareze), afecţiuni reumatismale degenerative, stări post-traumatice şi postoperatorii şi alte afecţiuni care generează şi întreţin deficitul motor.
Proprietarul Centrului medical 'Laser System', medicul irakian Sherzad Asad, a precizat că în viitorul apropiat intenţionează să înfiinţeze în judeţul Arad şi un centru privat de radioterapie, o adevărată premieră pentru sistemul de sănătate din România.
Dr. Sherzad Asad a studiat la Facultatea de medicină din Timişoara, el stabilindu-se în municipiul Arad în urmă cu zece ani.
Notare
Comentarii
de Graziella Mateescu
Doresc sa stiu daca aveti 2 locuri pentru un cuplu, 93/87 ani, sechele dupa comotie cerebrala, dementa senila, diabet

de daniel
Doresc sa stiu daca poate fii internata o persoana care a suferit un AVC care a condus la o paralizie pe partea stanga,,boala a survenit pe 1 iunie 2014,are si diabet, la cat se rezuma partea financiara pt intretinere pe luna in azil.

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Constanţa: Asistenţă medicală privată gratuită, în Mamaia Spitalul Privat ISIS a inaugurat luni, 3 decembrie, un Centru medical multifuncţional, cu spitalizare de zi gratuită, în staţiunea Mamaia.
RETROSPECTIVÃ 2015 Cardul de sănătate şi terapia fără interferon, principalele noutăţi în sistemul de sănătate Bucureşti, 22 dec /Agerpres /- Implementarea cardului de sănătate, introducerea terapiei interferon free şi a unor noi medicamente pe lista de compensate, precum şi modificarea contractului-cadru au fost principalele noutăţi aduse sistemului de sănătate în 2015.
Primul Centru de Excelenţă în Patologia Tiroidiană din România a fost inaugurat în municipiul Arad Primul Centru de Excelenţă în Patologia Tiroidiană din România a fost inaugurat marţi, la Arad, în cadrul Spitalului ''MedLife Genesys'', valoarea investiţiei ridicându-se la 500.000 de euro.
Un nou spital privat în Bucureşti Un nou spital privat a fost inaugurat sâmbătă în Capitală - Spitalul General din cadrul Centrului de Diagnostic şi Tratament "Victor Babeş" -, care vine să contribuie la creşterea capacităţii de spitalizare a centrului.
Un centru de asistenţă medicală va fi deschis în Ferentari şi face parte dintr-un proiect mai amplu de dezvoltare a cartierului Un centru care va sigura asistenţă medicală persoanelor care locuiesc în cartierul bucureştean Ferentari va fi inaugurat în curând, demersul fiind parte a programului Proiectul Ferentari, a anunţat joi secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat.
Braşov: Centru de pediatrie inaugurat de o reţea privată cu 90% din medici de la spitalul de specialitate de stat Un Centru de pediatrie care oferă pacienţilor asistenţă medicală non-stop a fost inaugurat joi, la Braşov, de o reţea privată de sănătate, în unitate urmând să lucreze în proporţie de 90% specialiştii de la Spitalul de Copii din municipiu, a declarat, pentru AGERPRES, dr. Maria Mitrică, coordonatoarea...