Cele mai citite
 


Rugby: Radu Basalău s-a retras din activitate din cauze medicale
marţi, 12 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Internaţionalul Radu Basalău a renunţat la rugby, la numai 25 de ani, din cauza unor grave probleme medicale la coloană, anunţă Federaţia Română de Rugby, citată de Agerpres.
''După meciul cu Tunisia am început să simt furnicături la mâna dreaptă şi au început să îmi amorţească degetele. Apoi a intervenit o lipsa de forţă la mâna dreaptă. Nu puteam să fac nici flotări. Am făcut un RMN şi a reieşit că aveam două vertebre deplasate. Doctorii mi-au spus ca pot rămâne paralizat dacă mai joc'', a declarat Basalău.
Sportivul a precizat că nici cu o operaţie nu ar avea şanse mai mari de 20% să joace, intervenţia chirurgicală nefiind recomandată de medici.
Radu Basalău se află acum la Arad, alături de logodnica mea, pe care o ajută în administrarea unei brutării. De asemenea, intenţionează să îşi deschidă o afacere în industria lemnului. Fostul internaţional cochetează cu ideea de a antrena ''într-o bună zi''.
Basalău, considerat unul dintre cei mai puternici pilieri din campionatul intern, a practicat rugby-ul timp de 18 ani, fiind iniţiat în acest sport la vârsta de 7 ani la juniorii clubului Triumf din capitală. Radu Basalău a jucat ultima oară pentru România contra Tunisiei (56-13), la Buzău, în recalificările pentru Cupa Mondială din 2011.
A evoluat pentru Triumf şi Metrorex la juniori, la Steaua şi CSU Arad la seniori, având în palmares 4 Cupe ale României şi 2 titluri de campion cu Steaua.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
O plantă rară, cu proprietăţi anticancerigene, aclimatizată în România O echipă de specialişti de la Staţiunea de cercetări legumicole Buzău a reuşit să aclimatizeze, după cinci ani de cercetări, o plantă originală din Nepal care produce fructul GAC, cunoscut ca având proprietăţi anticancerigene.
Buzău: Trei persoane fără adăpost, bolnave de TBC, ridicate de poliţiştii locali şi duse la spital Trei persoane fără adăpost, bolnave de TBC, considerate un pericol pentru sănătatea cetăţenilor, au fost ridicate marţi de poliţiştii locali din Buzău şi duse la spital.
AFP: Calvarul fără sfârşit al bolnavilor de cancer din România Vindecarea cancerului este o luptă în orice condiţii, însă în România pacienţii trebuie de asemenea să depună mari eforturi pentru a-şi procura medicamente uneori de negăsit în ţara lor şi să caute tratament în străinătate din cauza lipsei unor echipamente suficient de performante, relatează AFP.
Victor Surdu: Dacă România ajunge să parcurgă o criză alimentară ar fi culmea nenorocirii (interviu) Bucureşti, 2 mar /Agerpres/ - Deputatul social-democrat Victor Surdu, şeful Departamentului de agricultură al PSD, afirmă, într-un interviu acordat AGERPRES, că, în situaţia în care România va ajunge să treacă printr-o criză alimentară, acest lucru ar însemna 'culmea imbecilităţii, culmea nenorocirii'...
Programul prezidenţial al lui Ponta: România are nevoie de o nouă mare unire a românilor Programul prezidenţial al candidatului PSD, PC şi UNPR la alegerile din noiembrie, Victor Ponta, care cuprinde zece obiective, vizează ca proiect de ţară nevoia realizării unei noi mari uniri a românilor.
Buzău: Concursul naţional "Sanitarii Pricepuţi" şi-a desemnat câştigătorii Crucea Roşie Română a organizat, în perioada 7-11 august, cea de-a 51-a ediţie a etapei naţionale a concursului ''Sanitarii Pricepuţi'', la care au participat 45 de echipaje din întreaga ţară.