Cele mai citite
 


Satu Mare: Posturile de manageri ale spitalelor vor fi scoase la concurs
marţi, 12 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Posturile de manageri ale celor cinci spitale din judeţul Satu Mare vor fi scoase la concurs, în urma transferării acestora către administraţia locală.
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Csehi Arpad, a declarat luni pentru AGERPRES că toţi managerii sunt interimari iar administraţiile locale trebuie să organizeze concursuri pentru ocuparea acestor posturi.
Consiliul de administraţie al Spitalului de Pneumoftiziologie Satu Mare şi cel al Spitalului Negreşti Oaş, aflate în subordinea CJ, au publicat deja anunţurile privind organizarea concursurilor, urmând ca şi Spitalul Judeţean Satu Mare să stabilească data concursului.
La rândul lor, celelalte două spitale din judeţ, Spitalul Carei, aflat în subordinea Consiliului local, şi Spitalul Tăşnad, aflat în subordinea administraţiei locale, vor fi scoase la concurs.
Comisiile de evaluare vor fi formate din reprezentanţi ai CJ, consiliilor locale, Direcţiei de Sănătate Publică şi ai colegiilor medicilor.
Satu Mare este primul judeţ din ţară în care toate spitalele au fost transferate în subordinea administraţiilor locale, protocoalele fiind semnate în 21 iunie, în prezenţa ministrului Sănătăţii, Cseke Attila.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Spitalul Judeţean primeşte o ambulanţă de transport persoane Spitalul Judeţean Satu Mare va primi o ambulanţă pentru transportul bolnavilor între secţii, a anunţat, duminică, ministrul Sănătăţii, Cseke Attila.
Satu Mare: Alte 20 de persoane intoxicate la restaurantul care ar fi trebuit să fie închis temporar Peste 20 de persoane au ajuns la Spitalul Judeţean Satu Mare în noaptea de vineri spre sâmbătă cu toxiinfecţie alimentară după ce au participat la un botez la acelaşi restaurant la care în seara precedentă au fost intoxicaţi peste 50 de copii la banchetul de absolvire a clasei a VIII-a.
Satu Mare: Primul suspect de gripă porcină La Spitalul Judeţean Satu Mare a fost internat primul suspect de gripă nouă din judeţ, recent întors dintr-o călătorie din Israel.
Satu Mare: Focar de trichineloză în Medieşu Aurit Douăzeci de persoane din comuna Medieşu Aurit au ajuns la Spitalul Judeţean Satu Mare după ce au consumat carne de port infestată cu trichinella spiralis.
Satu Mare: Suspectă de botulism transferată la o clinică din Cluj O sătmăreancă a fost transferată de la Spitalul Judeţean Satu Mare la clinica de Boli Infecţioase din Cluj-Napoca, fiind suspectă de botulism.
Satu Mare: Ambulanţă nouă la Spitalul Judeţean Spitalul Judeţean Satu Mare a fost dotat cu o ambulanţă de tip A2 destinată transportului pacienţilor între secţiile unităţii.