Cele mai citite
 


Sibiu: Noul director al Spitalului Clinic Judeţean anunţă o investiţie de 4 milioane euro
marţi, 12 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primul proiect al noului director al Spitalului Clinic Judeţean, dr. Adrian Şanta, este modernizarea policlinicii vechi, care presupune o investiţie de 4 milioane de euro pentru următorii doi ani, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, noul manager al celei mai mari unităţi medicale din judeţul Sibiu.
Un alt obiectiv al noului director este plata celor 120.000 de lei, datorii către furnizorii de medicamente şi firme care au efectuat lucrări în spital, bani pe care spitalul îi aşteaptă de la Casa Judeţeană de Sănătate. Dacă aceşti bani ar veni la timp, angajaţii spitalului sibian şi-ar putea primi bonurile de masă, care nu se mai dau din luna martie.
Cel mai important obiectiv al noului director al Spitalului Clinic Judeţean, realizabil în trei ani, este însă creşterea încrederii în acest spital, după ce, conform acestuia, 'în ultimele luni se observă un trend de scădere a numărului de externări din spital'. Conform lui Adrian Şanta, pacienţii au început să nu mai vină la Spitalul Clinic Judeţean din Sibiu şi preferă clinicile private, unde condiţiile de spitalizare sunt mai bune şi unde nu există zvonuri că pleacă personalul prost plătit.
'Mi-am pus în plan să nu mă înjure nimeni pe stradă, în spital', a spus luni, dr.Adrian Şanta, care beneficiază de sprijinul conducerii Consiliului Judeţean (CJ). El a recunoscut că speră ca acreditarea spitalelor să se amâne, altfel spitalului sibian i-ar fi greu să obţină acreditarea pentru că în majoritatea saloanelor pacienţii stau înghesuiţi din lipsă de spaţiu.
De asemenea, noul manager a subliniat că nu intenţionează să devină membru al vreunui partid politic. 'Nu voi intra în PDL. Nu mă consider o persoană cu calităţi politice, nu m-am considerat niciodată. De la fiecare partid sunt lucruri care îmi plac şi care nu îmi plac. Eu sper că ţara se va trezi o dată. Ar fi vremea să lăsăm politicii lucrurile politice', a mai spus dr. Adrian Şanta.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sibiu: Viaţa nou-născuţilor e pusă în pericol, de trei ani, din cauza tergiversării lucrărilor de renovare de la Maternitate Viaţa nou-născuţilor din Clinica de Neonatologie Sibiu este pusă în pericol în ultimii trei ani, mamele fiind trimise acasă mult prea devreme, cu pruncii abia aduşi pe lume, după ce sunt înghesuite câte patru în saloanele care nu pot fi igienizate corespunzător, au semnalat vineri, într-o conferinţă...
Comunicat de presă - Consiliul Judeţean Sibiu Conferinţa de presă, joi, 14 iulie 2016
Cluj: Investiţie de 32 de milioane de lei, cofinanţată din fonduri europene, pentru modernizarea unui ambulatoriu Ambulatoriul spitalului Clinic Municipal din Cluj-Napoca va fi modernizat cu fonduri europene, în urma unei investiţii de 32 de milioane de lei.
Sibiu: Cel mai performant aparat de radioterapie din România, la Spitalul Clinic Judeţean Cel mai performant aparat de radioterapie din România, de origine americană, al treilea din Europa de Est de acest fel, a fost pus în funcţiune la Spitalul Clinic Judeţean din Sibiu, într-un centru nou de Radioterapie, care aparţine Clinicii Polisano, cea care a investit 3,8 milioane de euro în dotarea...
Bacău: Spitalul municipal din Oneşti are manager o femeie după trei luni de la vacantarea funcţiei Medicul Oana Secară, specializat în prevenirea şi controlul infecţiilor nosocomiale, a devenit manager al Spitalului Municipal Oneşti după ce a trecut cu rezultate foarte bune probele examenului pentru ocuparea funcţiei vacante de mai bine de trei luni de zile, a declarat Ştefan Martin, preşedintele...
Investiţie de milioane de euro pentru reabilitarea spitalului de copii "Sfânta Maria" din Iaşi Spitalul "Sfânta Maria" din Iaşi va fi reabilitat cu ajutorul Consiliului Judeţean şi Fundaţiei Scheherazade care vor investi câteva milioane de euro pentru consolidarea unităţii medicale, dar şi pentru dotarea cu mobilier.