Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Copil bătut de tată până a ajuns în spital
marţi, 12 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O fetiţă în vârstă de 10 ani din Morteni, judeţul Dâmboviţa, a fost lovită de tatăl său, în noaptea de duminică spre luni, pe fondul consumului de alcool, copilul fiind internat la spital cu un traumatism la cap.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa, Raluca Trandafir, bărbatul era despărţit de soţie, iar cele două fiice, de 6 şi 10 ani, locuiau cu tatăl. Duminică noapte, acesta a aflat că fetiţa lui cea mare a cumpărat o cartelă telefonică şi şi-a sunat mama. Ameţit de alcool şi furios pe gestul fetiţei, a lovit-o pe aceasta provocându-i un traumatism la cap. Autorităţile au fost alertate de două vecine care au auzit scandalul.
''Fetiţa de 10 ani a fost internată la Spitalul Găeşti, apoi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte cu un traumatism la cap. Cealaltă fetiţă, în vârstă de 6 ani, care nu a fost bătută, a fost preluată de Protecţia Copilului'', a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, Raluca Trandafir.
Tatăl copiilor este cercetat pentru lovire, oamenii legii urmând să-l supună unui interogatoriu, imediat după incident acesta refuzând orice declaraţie.
O anchetă în acest caz va demara şi Direcţia pentru Protecţia Copilului Dâmboviţa.
Mama fetiţei povesteşte că ea a fugit de acasă pentru că nu mai suporta bătăile pe care le primea de la soţul ei. Niciodată însă, spune femeia, nu s-a întâmplat ca acesta să le lovească pe cele două fete.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Sanatoriul Moroieni a rămas fără curent, bolnavii dependenţi de oxigen vor fi aduşi la Târgovişte Sanatoriul Moroieni din judeţul Dâmboviţa a rămas fără curent electric, în noaptea de duminică spre luni, iar şapte pacienţi dependenţi de oxigen vor fi aduşi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, informează Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa.
Dâmboviţa: Anchetă la Spitalul Judeţean Târgovişte după ce un tânăr a murit de gripă AH1N1 Conducerea Spitalului Judeţean Târgovişte a dispus o anchetă internă, după ce un tânăr de 27 de ani a murit din cauza gripei AH1N1, cunoscută popular sub denumirea de gripă porcină.
Dâmboviţa: Ministrul Bănicioiu a cerut o anchetă în cazul bolnavului legat de pat de la Târgovişte ministrul sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a declarat, vineri, la Târgovişte, că a cerut o anchetă, care este în desfăşurare, cu privire la cazul sesizat în presă cu un bolnav de la spitalul Judeţean de Urgenţă legat de pat cu pijamale.
Dâmboviţa: Un bărbat din Târgovişte a încercat să se sinucidă Un bărbat din Târgovişte a încercat să se sinucidă, în noaptea de duminică spre luni, după o ceartă cu soţia sa pe tema lipsei banilor, el fiind dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiu.
Vaslui: Anchetă în cazul unui minor găsit spânzurat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) au demarat, luni, o anchetă în cazul unui minor în vârstă de 14 ani, din judeţul Vaslui, care a fost găsit spânzurat, în noaptea de duminică spre luni, de părinţii săi.
Dâmboviţa: DSP a anchetat cazul bătrânului ajuns la Spitalul Judeţea cu larve în rănile de la picior Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Dâmboviţa a efectuat o anchetă în cazul bătrânului ajuns de la un centru social la Spitalul Judeţean Târgovişte cu larve în răni la picior, a descoperit mai multe nereguli şi a trimis concluziile Colegiului Medicilor.