Cele mai citite
 


Învăţătoarea în greva foamei spune că va accepta perfuzii numai dacă se va simţi foarte rău
marţi, 12 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Învăţătoarea din Caracal aflată de 49 de zile în greva foamei, Cristiana Anghel, a declarat că îşi menţine decizia de a nu înceta această formă de protest şi de a nu accepta tratament până în momentul în care supravieţuirea sa va depinde de tratamentul perfuzabil.
Cristiana Anghel este internată la Institutul de Boli de Nutriţie Bucureşti de peste o săptămână, starea ei de sănătate este monitorizată permanent şi în ultimele zile a avut perioade în care, potrivit declaraţiilor sale, s-a simţit 'foarte rău'.
'Am avut şi momente în care m-am simţit foarte rău, n-am acceptat perfuziile, dar am acceptat un gram de potasiu pe zi pentru că lipsa potasiului îmi afecta inima. Astăzi se împlinesc 49 zile de când sunt în greva foamei, am o voinţă de neînfrânt. N-a mai rămas decât speranţa în Dumnezeu. Nu voi renunţa după 49 de zile la această formă de protest. Ar însemna să îmi bat joc şi de mine şi de cei care au crezut în mine. În cel mai rău caz, dacă mă voi simţi foarte rău, am stabilit cu medicul care se ocupă de mine că voi accepta perfuziile', a declarat Cristiana Anghel.
Femeia este în greva foamei din cauză că vrea să se aplice legea privind mărirea salariilor cadrelor didactice adoptată în 2008 şi să înceteze aplicarea prevederilor legale privind reducerea salariilor bugetarilor cu 25%.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Învăţătoarea Cristiana Anghel spune că doar o grevă generală ar putea soluţiona revendicările protestatarilor Slatina, 19 oct /Agerpres/ - Învăţătoarea Cristiana Anghel din Caracal, care de 57 de zile face greva foamei şi este internată pentru monitorizare la Institutul de Boli de Nutriţie din Bucureşti, susţine că intrarea altor persoane în greva foamei nu reprezintă o soluţie pentru rezolvarea problemelor...
Olt: Învăţătoarea aflată în greva foamei va fi transferată la un spital bucureştean Învăţătoarea din Caracal aflată de 38 de zile în greva foamei, Cristiana Anghel, va fi transferată la Institutul Naţional pentru Boli de Nutriţie din Bucureşti pentru ca starea ei de sănătate să poată fi monitorizată corespunzător.
Olt: Învăţătoarea aflată în greva foamei a fost transferată la Bucureşti Învăţătoarea din Caracal aflată în greva foamei de 39 de zile, Cristiana Anghel, a fost transferată, vineri, de la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Caracal la Institutul de Boli de Nutriţie Bucureşti pentru investigaţii suplimentare şi monitorizare.
UPDATE Învăţătoarea care a făcut greva foamei 70 de zile a ieşit din spital Învăţătoarea Cristiana Anghel din Caracal, care s-a aflat timp de 70 de zile în greva foamei, a fost externată luni, la cerere, de la Institutul de Boli de Nutriţie din Bucureşti.
Învăţătoarea Cristiana Anghel a renunţat la greva foamei Bucureşti, 1 nov /Agerpres/ - Învăţătoarea Cristiana Anghel a ieşit, luni, din greva foamei, după 70 de zile, declarând, într-o conferinţă de presă, că încetarea acestei forme de protest nu înseamnă că a fost învinsă, ci a realizat că probabil într-o săptămână ar fi murit şi din acest motiv a decis să...
Învăţătoarea care a făcut greva foamei 70 de zile a ieşit din spital Învăţătoarea Cristiana Anghel din Caracal, care s-a aflat timp de 70 de zile în greva foamei, a fost externată luni, la cerere, de la Institutul de Boli de Nutriţie din Bucureşti