Cele mai citite
 


Trafic de organe: o ucraineană a încercat să-şi vândă fiica de doi ani
marţi, 12 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Kiev, 12 oct /Agerpres/ - Poliţia ucraineană a interpelat o tânără care încerca sa-şi vândă fiica în vârstă de doi ani pentru trafic de organe, a anunţat luni Interfax citând poliţia, informează AFP.
Femeia, în vârstă de 28 de ani, a fost arestată sâmbătă în regiunea Zaporijie (sud-estul ţării) în momentul în care primea 100.000 de grivne (aproximativ 13.000 de dolari) pentru fiica sa, a anunţat un departament regional al poliţiei citat de Interfax.

Fetiţa se află la spital unde va rămâne pe parcursul anchetei, a precizat poliţia. Starea ei de sănătate este 'satisfăcătoare', menţionează sursa citată.

O ancheta judiciară pentru 'trafic de fiinţe umane' vizând 'extragerea de organe sau ţesuturi' a fost deschisă împotriva mamei copilului care riscă până la 15 ani de închisoare.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Trafic de organe în Kosovo: Serbia vrea o anchetă internaţională mandatată de ONU New York /Naţiunile Unite/, 17 feb /Agerpres/ - Ministrul sârb al afacerilor externe Vuk Jeremic a cerut miercuri în faţa Consiliului de Securitate al ONU crearea unei comisii de anchetă privind acuzaţiile de trafic de organe în care ar fi fost implicaţi înalţi responsabili din Kosovo.
Trafic de organe în Kosovo: Consiliul Europei, favorabil unei anchete independente Strasbourg, 25 ian /Agerpres/ - Elveţianul Dick Marty a acuzat marţi un grup apropiat de premierul kosovar Hashim Thaci de organizarea traficului de organe prelevate din cadavrele prizonierilor sârbi la sfârşitul anilor '90, într-un raport prezentat Consiliului Europei (CoE), relatează AFP.
Trafic de organe în Kosovo: TPI a făcut greşeala de a distruge dovezi, afirmă Dick Marty Strasbourg/Belgrad, 27 ian /Agerpres/ - Tribunalul Penal Internaţional /TPI/ pentru fosta Iugoslavie a făcut 'greşeala' de a distruge 'dovezi' în cursul unei anchete desfăşurate în 2004 la un sit suspect din Albania, a indicat parlamentarul elveţian Dick Marty, autorul unui raport privind un presupus...
Reţea de trafic de organe anihilată în Turcia: 20 de arestări Poliţia din Istanbul a anihilat o reţea suspectată de trafic de organe şi a arestat 20 de persoane, a informat vineri agenţia de presă Anadolu.
Trafic de organe: Vor rămâne 'răni deschise' în Kosovo dacă nu aflăm adevărul (Thorbjorn Jagland) Acuzaţiile cu privire la traficul de organe din Kosovo sunt 'foarte serioase' şi 'nu pot rămâne fără răspuns', declară secretarul general al Consiliului Europei, Thorbjorn Jagland, într-un interviu apărut joi în cotidianul spaniol El Pais.
Trafic de organe: Patriarhul sârb critică 'tăcerea' comunităţii internaţionale Belgrad, 5 ian /Agerpres/ - Patriarhul Bisericii Ortodoxe Sârbe a criticat miercuri comunitatea internaţională pentru 'tăcerea sa complice' în cazul presupusului trafic de organe prelevate de la prizonieri sârbi în timpul şi după conflictul din 1998-1999 din Kosovo, informează AFP.