Cele mai citite
 


Româncă în comă după o altercaţie cu un italian, la metrou
miercuri, 13 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
În urma unei banale altercaţii, o româncă de 32 de ani a ajuns în comă după ce un italian de 20 de ani, a lovit-o în plină zi, la capătul de linie Anagnina din Roma, linia A, informează marţi Corriere della Sera şi La Repubblica.
Românca, care lucra ca infirmieră, s-a aşezat la coadă la bilete. Brusc s-a iscat o ceartă cu un tânăr pe motive insignifiante, potrivit Corriere della Sera, care menţionează că incidentul a survenit luni, în timp ce La Repubblica notează că a survenit vineri, şi a fost legat de cine a fost înainte. Tonul a crescut şi s-a ajuns chiar la insulte. Totul părea să se termine aici, iar românca s-a îndreptat spre metrou.

Pentru tânăr însă lucrurile nu s-au încheiat. A ajuns-o din urmă pe femeie şi a reînceput să-i vorbească, posibil insultând-o. Ea a reacţionat, i-a răspuns şi l-a îmbrâncit. Atunci tânărul a trântit-o şi i-a dat un pumn în plină faţă. Femeia a rămas întinsă pe jos fără să mai mişte.

Tânărul, despre care presa notează că are antecedente de agresiune, s-a îndepărtat. În jur, lumea a trecut impasibilă fără să se oprească.

La Repubblica subliniază imaginile video şocante şi faptul că oamenii nu au ajutat-o pe femeie. Unii au privit corpul fără suflare şi şi-au continuat drumul. Nimeni nu s-a oprit să o ajute pe femeia întinsă pe jos.

Acum românca este în comă, internată la Spitalul Casilini, unde a fost operată pentru leziuni foarte grave la cap.

Carabinierii secţiei Cinecitta, care au cules mărturiile unor persoane, în colaborare cu militarii Regimentului 6 Genio Pionieri, angajaţi în programul ''străzi sigure'', l-au arestat pe tânăr şi l-au dus la închisoarea Regina Coeli.

''Atunci când a fost arestat părea să nu-şi dea seama de gravitatea gestului său. Părea puternic afectat. Nu aş spune că este un tânăr violent, în pofida denunţului precedent împotriva sa'', a relatat căpitanul Domenico Albanese, comandantul Companiei Roma Casilina.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
A treia expertiză legală în cazul asistentei românce decedate în Italia Roma, 20 mai - Corespondentul Agerpres, Anca Mihai, transmite: Tribunalul Penal din Roma a dispus cea de-a treia expertiză legală a autopsiei Maricicăi Hăhăianu, asistenta româncă decedată în urma unui pumn primit în staţia de metrou Anagnina. Rezultatele vor fi prezentate la audierea din 21 iunie a...
Medicii italieni nu sunt vinovaţi de moartea Maricicăi Hăhăianu /expertiză/ Corespondentul Agerpres, Anca Mihai, transmite: Procuratura din Roma a comunicat luni rezultatele expertizei consultanţilor solicitaţi pentru a evalua rezultatele autopsiei asistentei românce decedate anul trecut în urma unui pumn primit de la un italian. Potrivit celor trei experţi, Maricica Hăhăianu...
(Corespondenţă) Procesul în cazul morţii asistentei românce ucise în Italia a început Roma, 19 mai - Corespondentul Agerpres, Anca Mihai, transmite: Procesul pentru judecarea presupusului asasin al Maricicăi Hăhăianu, asistenta româncă decedată în urma unui pumn primit de la Alessio Burtone, a început joi dimineaţa la Tribunalul Penal din Roma.
(Corespondenţă) Italianul care a lovit o româncă la metrou îşi va cere public scuze Corespondentul Agerpres, Anca Mihai, transmite: Italianul care a avut luni o altercaţie cu o româncă la capătul de linie Anagnina al metroului A din Roma îşi va cere public scuze pentru că a lovit femeia, a declarat marţi, pentru Agerpres, avocatul agresorului. Românca (32 de ani), asistentă medicală...
(Corespondenţă) Procesul pentru moartea asistentei românce ucise la metrou va începe la 19 mai Roma, 30 mar. - Corespondentul Agerpres, Anca Mihai, transmite: Tribunalul Penal din Roma a fixat prima audiere în procesul Maricicăi Hăhăianu, asistenta româncă ucisă la metrou. Prima audiere a singurului acuzat, Alessio Burtone, a fost fixată pentru 19 mai, a confirmat pentru Agerpres avocatul Fabrizio...
Anchetă IPJ după ce o adolescentă operată la Vaslui şi trimisă în comă la un spital din Iaşi a murit Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui a deschis o anchetă în cazul unei minore în vârstă de 15 ani care a decedat într-un spital din Iaşi.