Cele mai citite
 


Suceava: Crucea Roşie a utilat bucătăriile a 73 de sinistraţi din judeţ
miercuri, 13 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Câteva zeci de familii sinistrate din judeţul Suceava au primit, marţi, kituri de bucătărie prin intermediul Crucii Roşii Române, cu sprijinul Banca Comercială Română.
Directorul Filialei Crucea Roşie Suceava, Cornel Dediu, a declarat că au fost distribuite 73 de kituri, în baza anchetelor sociale, realizate de filiala suceveană, prin care s-au întocmit proiecte de susţinere pe termen mediu pentru persoanele afectate de inundaţii.
Au fost distribuite 73 de maşini de gătit, 73 de butelii pentru aragaz şi 73 de seturi de vase de bucătărie.
Dediu a spus că achiziţia acestor materiale a fost posibilă graţie donaţiei făcute de Banca Comercială Română, care s-a alăturat apelului Crucii Roşii de ajutorare a victimelor inundaţiilor cu o donaţie de 16.000 de euro.
Potrivit lui Dediu, în prezent, nevoile umanitare de urgenţă şi cele imediate au fost acoperite sau se află în curs de acoperire, astfel încât eforturile Crucii Roşii în zonă vor fi orientate către sprijinul pe termen mediu şi pentru refacere.
Alte zece kituri de bucătărie urmează a fi distribuite în judeţul Neamţ.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Donaţie de 30.000 de dolari oferită Crucii Roşii Române pentru ajutorarea familiilor afectate de inundaţii Crucea Roşie Română a primit, joi, o donaţie în valoare de 30.000 de dolari pentru ajutorarea familiilor afectate de inundaţiile care au avut loc în vara acestui an.
Crucea Roşie Cluj construieşte prima bază naţională de pregătire pentru situaţii de urgenţă Filiala Cluj a Crucii Roşii a iniţiat construirea primei baze din România de pregătire pentru prim-ajutor şi intervenţie în situaţii de urgenţă.
Campania "Banca de alimente", între 23 şi 29 noiembie, în hipermarketuri din ţară Crucea Roşie Română organizează, între 23 şi 29 noiembrie, campania "Banca de alimente" în toate hipermarketurile Carrefour din ţară, informează un comunicat transmis marţi AGERPRES.
Securitatea alimentară - cea mai importantă provocare umanitară globală Preşedintele Crucii Roşii Române, Mihaela Geoană, a declarat joi, în conferinţă de presă cu prilejul reuniunii celei de-a XVII-a Conferinţe Balcanice a Crucii Roşii Române şi Semilunii Roşii, că lansarea la Bucureşti a publicaţiei anuale a Federaţiei Internaţionale de Cruce Roşie şi Semilună Roşie -...
Apel umanitar de urgenţă al Crucii Roşii Române în sprijinul victimelor cutremurului din Nepal Crucea Roşie Română a lansat marţi un apel umanitar de urgenţă în sprijinul victimelor cutremurului din Nepal din 25 aprilie.
Directorul Crucii Roşii, Ioan Silviu Lefter: Rămânem în prima linie a sprijinului umanitar Crucea Roşie Română marchează 140 de ani de activitate umanitară neîntreruptă, a declarat luni directorul general al organizaţiei, Ioan Silviu Lefter, care a precizat că aceasta va continua să aducă bucurie şi speranţă celor care au nevoie.