Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Numărul virozelor este în creştere
miercuri, 13 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Numărul virozelor este în creştere în judeţul Dâmboviţa, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) anunţând, marţi, peste 1.100 de cazuri de infecţii ale căilor respiratorii superioare.
Conform purtătorului de cuvânt al DSP Dâmboviţa, Marinela Popa, sunt înregistrate peste 300 de pneumonii, dintre care 34 de cazuri au necesitat spitalizare. Cei mai afectaţi de viroze sunt copiii până la patru ani şi persoanele în vârstă.
Medicii spun că numărul cazurilor de viroză ar putea creşte în perioada următoare din cauza răcirii accentuate a vremii. În plus, târgoviştenii nu au căldură în locuinţe, din cauza datoriilor Termica la Distrigaz. Sunt afectate astfel circa 7.000 de apartamente.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Număr mare de viroze în judeţ Târgovişte, 27 ian /Agerpres/ - Numărul virozelor este în creştere la nivelul judeţului Dâmboviţa, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) anunţând, miercuri, aproape 900 de cazuri de infecţii ale căilor respiratorii superioare.
Dâmboviţa: Numărul cazurilor de viroze este în creştere Numărul îmbolnăvirilor cu viroze este în creştere în judeţul Dâmboviţa, Direcţia de Sănătate Publică anunţând, miercuri, peste 1.800 de cazuri de infecţii ale căilor respiratorii superioare.
Numărul virozelor s-a dublat în judeţul Dâmboviţa în prima săptămână din 2012 Numărul infecţiilor respiratorii s-a dublat în judeţul Dâmboviţa în săptămâna 2-8 ianuarie, comparativ cu ultima săptămână a lunii decembrie a anului trecut.
Sibiu: A crescut numărul virozelor şi a pneumoniilor Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a Judeţului Sibiu a anunţat miercuri că în ultima săptămână de raportare a crescut numărul cazurilor de viroze şi de pneumonii.
Dâmboviţa: Numărul virozelor în creştere, niciun caz de gripă nouă Numărul virozelor este în creştere la nivelul judeţului Dâmboviţa, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) anunţând peste 800 de cazuri de infecţii ale căilor respiratorii superioare, însă nu s-a înregistrat, până în prezent, niciun caz de gripă nouă.
Dâmboviţa: Alte trei cazuri de gripă AH1N1, confirmate în judeţ Alte trei cazuri de gripă AH1N1 au fost înregistrate în judeţul Dâmboviţa, informează, joi, Direcţia de Sănătate Publică (DSP), după ce în urmă cu două zile instituţia anunţa că sunt două cazuri de gripă porcină în judeţ.