Cele mai citite
 


Silvio Berlusconi îşi ia câteva zile de odihnă după o operaţie minoră la mâna stângă
miercuri, 13 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Premierul italian Silvio Berlusconi îşi va lua câteva zile de odihnă pentru a se recupera după o operaţie minoră la mâna stângă, a anunţat marţi purtătorul său de cuvânt, citat de Reuters.
'Premierul este într-o formă foarte bună, a fost supus unei operaţii minore care a durat un sfert de oră. Problema este rezolvată', a declarat purtătorul său de cuvânt, Paolo Bonaiuti.

Operaţia a avut loc luni, după ce Berlusconi, în vârstă de 74 de ani, a suferit mai multe luni de sindromul de tunel carpian. Acesta apare atunci când nervul median de la antebraţ este strâns la nivelul încheieturii, producând durere sau amorţeală în mână.

'Va avea cu siguranţă nevoie de refacere. I-am sugerat să profite de aceste zile, în timpul cărora va fi nevoit să facă exerciţii cu mâna, şi să se şi odihnească, dat fiind faptul că a lucrat pe parcursul întregii luni august', a spus Bonaiuti.

El a negat informaţiile apărute în unele ziare italiene conform cărora Berlusconi ar fi obosit şi a spus că premierul va continua să vorbească la telefon şi să primească vizite chiar şi în zilele de recuperare.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
OPINIA NUTRIŢIONISTULUI Dieta de "recuperare" după sărbătorile de iarnă Zilele de Crăciun şi Anul Nou înseamnă mai multă linişte şi odihnă, desprinderea de realitatea de la serviciu sau de la şcoală şi de grijile cotidiene, însă, de cele mai multe ori, relaxarea, indulgenţele culinare şi mai multe ore de somn ne aduc şi nişte kilograme în plus, afirmă nutriţionistul Lygia...
O proteză de antebraţ din piese Lego, câştigătoarea marelui premiu al forumului Netexplo O proteză modulară de antebraţ realizată din elemente de Lego, realizată de inginerul columbian Carlos Torres, a câştigat miercuri marele premiu al forumului Netexplo acordat de un juriu format din experţi şi din reprezentanţi ai publicului la acest eveniment, organizat la Universitatea Dauphine din...
Somnul de calitate: esenţial pentru combaterea obezităţii A mânca cu moderaţie, a face exerciţii fizice şi a evita grăsimile sunt condiţii esenţiale pentru a combate excesul de greutate. Există însă un alt factor, mai puţin cunoscut, care ne ajută să ne păstrăm silueta: somnul de calitate. Lipsa de odihnă duce la creşterea producţiei de grelină şi la diminuarea...
Program de recuperare a persoanelor cu afecţiuni cardiace implementat, în premieră naţională, la Iaşi Specialiştii de la Clinica de Cardiologie din cadrul Spitalului de Recuperare din Iaşi au inaugurat, în premieră naţională, un program TV de educaţie şi recuperare a bolilor cardiovasculare.
CCI Covasna: Scăderea numărului biletelor de odihnă şi tratament va afecta turismul balnear Conducerea Camerei de Comerţ şi Industrie (CCI) Covasna consideră că decizia Guvernului de a reduce numărul biletelor de odihnă şi tratament în staţiunile balneare este greşită, deoarece va avea un impact negativ atât asupra turismului, cât şi a sănătăţii oamenilor.
MApN: Toate unităţile militare l-au comemorat pe sublocotenentul Leuştean Ministrul Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu, regretă moartea sublocotenentului Ion-Lucian Leuştean şi spune că decesul acestuia îl determină să respecte angajamentul pe care şi l-a asumat, acela de a securiza, prin toate pârghiile posibile, misiunile încredinţate militarilor români în teatrele de...