Cele mai citite
 


Caraş-Severin: Protest spontan la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa
miercuri, 13 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Circa 50 de salariaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa s-au adunat spontan marţi în curtea unităţii, pentru a protesta împotriva faptului că li s-a reţinut din salariu impozitul pe tichetele de masă.
Ei susţin că acum au primit tichetele aferente lunii aprilie, iar ordonanţa de urgenţă care prevede această impozitare a intrat în vigoare doar din luna iulie a acestui an.
'După ce şi-au bătut joc de noi şi ne-au tăiat din salarii, acum ne mai iau şi bruma de leafă care ne-a mai rămas. Sunt printre noi oameni care primesc 600 lei salariu după tăieri şi la care ratele depăşesc 850 lei', a afirmat unul dintre protestatari.
'Unitatea noastră are 1.058 de angajaţi şi, evident, pot apărea probleme de tot felul. S-a luat impozit acum pentru a nu li se reţine tot acest impozit odată şi să le fie mai greu. Personalul va primi în data de 14 octombrie bonurile de masă aferente lunii mai a acestui an, iar în 25 octombrie cele pentru luna iunie', a declarat Dumitru Secăşan, directorul Spitalului Judeţean Reşiţa, ieşit în faţa protestatarilor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
ŞTIRILE AMIEZII ÎN JUDEŢE - 7 OCTOMBRIE * Direcţia de Sănătate Publică Dolj a dispus suspendarea temporară a trei secţii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova pentru igienizare şi dezinfecţie finală, în urma unei anchete epidemiologice efectuate după ce spitalul a raportat pentru luna septembrie mai multe cazuri de infecţii cu Clostridium...
Botoşani: Protest spontan la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Aproximativ 40 de salariaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' din Botoşani au întrerupt, vineri dimineaţă, munca, protestând în biroul managerului unităţii faţă de neacordarea, de patru luni, a tichetelor de masă.
Tulcea: Protest spontan al angajaţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă din cauza salariilor mici Angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea au protestat marţi dimineaţă din cauza salariilor pe care le primesc, acestea fiind, potrivit inclusiv conducerii unităţii spitaliceşti, printre cele mai mici din ţară.
Harghita: Protest spontan la Spitalul Judeţean din Miercurea Ciuc Aproximativ 200 de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc au declanşat, luni, un protest spontan, nemulţumiţi că nu au primit al 13-lea salariu pe anul 2009.
Caraş-Severin: Secţia Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă a primit mobilier şi aparatură medicală Secţia Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa beneficiază de mobilier nou şi două injectomate noi pentru tratamentul copiilor, donate de Clubul Lions Onix Reşiţa.
Caraş-Severin: Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa scoate la concurs peste 20 de posturi pentru Secţia Chirurgie Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Reşiţa scoate la concurs, în această lună, 22 de posturi de asistenţi medicali, infirmiere, îngrijitoare, brancardieri şi statistician medical pentru Secţia de Chirurgie, a declarat joi, pentru AGERPRES, directorul medical al instituţiei, Jaro Marşalic...