Cele mai citite
 


Accidentul chimic din Ungaria: nouă morţi /un nou bilanţ oficial/
miercuri, 13 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Budapesta, 13 oct /Agerpres/ - Bilanţul accidentului chimic care s-a produs pe 4 octombrie în Ungaria a ajuns la nouă morţi, după ce o persoană în vârstă a decedat la spital ca urmare a rănilor, au anunţat miercuri serviciile de luptă împotriva catastrofelor naturale, relatează AFP.
Într-un comunicat, se precizează că ''o persoană în vârstă din Kolontar a decedat miercuri la spitalul din Ajka''.

Accidentul chimic, cel mai grav de acest fel cu care s-a confruntat Ungaria, s-a soldat şi cu 150 de răniţi. Un număr de 45 de persoane sunt în continuare spitalizate, dintre care una în stare foarte gravă, potrivit unei surse oficiale.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Neamţ: 3 morţi şi 14 răniţi - ultimul bilanţ al accidentului de sâmbătă de la Horia Numărul victimelor accidentului produs, sâmbătă seara, pe drumul european E 85, în localitatea Horia, a ajuns la trei morţi, şase răniţi grav şi opt răniţi uşor, potrivit Biroului de presă al Poliţiei Neamţ.
Iran: 153 de morţi şi 700 de răniţi în urma celor două seisme (nou bilanţ oficial) Un număr de 153 de persoane au fost ucise, iar alte 700 rănite în cele două importante seisme care au lovit regiunea Tabriz din nord-vestul Iranului, a făcut cunoscut adjunctul ministrului de interne, Hassan Ghadami, citat de agenţia Fars, relatează AFP.
Experţii se tem că dezastrul naţional din Ungaria se va transforma în unul regional Budapesta, 8 oct /Agerpres/ - Valul roşu a ajuns în Dunărea albastră joi, iar deversarea de deşeuri toxice purpurii în urma accidentului industrial din Ungaria a început să contamineze al doilea fluviu cel mai lung din Europa. În contextul temerilor privind un dezastru internaţional de poluare, oficiali...
Epidemia de Ebola s-a soldat cu 2.811 morţi în Africa de Vest (nou bilanţ OMS) Epidemia de Ebola s-a soldat cu moartea a 2.811 persoane în Africa de Vest, dintr-un total de 5.864 cazuri, potrivit ultimului bilanţ al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, dat publicităţii pe 18 septembrie şi actualizat luni seară, notează AFP.
RDCongo: Epidemia de Ebola ar fi făcut 32 de morţi Epidemia de Ebola, care face ravagii în nord-estul Republicii Democrate Congo (RDC), ar fi făcut 32 de morţi până în prezent, potrivit unui nou bilanţ publicat marţi de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), relatează AFP.
Gripa porcină a revenit în Mexic: cel puţin 29 de morţi Cel puţin 29 de persoane din cele 1.500 infestate cu virusul A (H1N1) de la începutul acestui an au decedat, relevă un bilanţ reactualizat al autorităţilor sanitare mexicane. Cu toate acestea, ministrul sănătăţii din această ţară latinoamericană Salomon Chertorivski a spus că autorităţile nu intenţionează...