Cele mai citite
 


Vaslui: Poliţiştii anchetează moartea unui bebeluş
joi, 14 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bebeluş de patru săptămâni din localitatea Griviţa, judeţul Vaslui, a murit, în noaptea de marţi spre miercuri, în locuinţa părinţilor din cauze deocamdată necunoscute.
Potrivit medicilor de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, mama fetiţei a sunat la Salvare şi a spus că bebeluşul se simte rău şi nu mănâncă, dar a revenit la doar câteva minute cu un alt apel şi le-a spus medicilor că nu mai este nevoie de intervenţia lor deoarece bebeluşul s-a liniştit şi a adormit.
La circa 30 de minute de la cel de-al doilea apel al mamei bebeluşului, la Salvare a sunat tatăl copilului care le-a spus medicilor că el a venit de la serviciu şi a găsit copilul mort.
'Noi am primit trei apeluri pentru acest caz. Mama ne-a sunat de două ori şi tatăl o dată. Am ascultat dimineaţă toate înregistrările din dispecerat şi într-adevăr mama le-a spus colegilor mei că nu mai este nevoie să vină Salvarea deoarece copilul a adormit şi se simte bine. La scurt timp, tatăl a sunat la noi şi ne-a anunţat că bebeluşul a murit', a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, Aurora Popa, directorul SAJ Vaslui.
Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a demarat o anchetă în acest caz şi a dispus efectuarea unei necropsii pentru a vedea cu exactitate cauza decesului.
'Noi am fost sesizaţi de medicul de la Ambulanţă cu privire la decesul bebeluşului. Cadavrul nu prezenta urme de violenţă, iar părinţii au declarat că fetiţa nu s-a născut cu vreo boală sau cu malformaţii care să ducă la deces. După rezultatul de la necropsie vom şti exact cauza decesului', a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Asistenta de la Ambulanţă care a sustras bani de la un pacient, mutată disciplinar la Huşi Asistenta medicală de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, care a sustras bani din bagajul unui pacient care era transferat între două secţii ale Spitalului Judeţean, a fost mutată disciplinar la substaţia Huşi.
Vaslui: Un echipaj de la Ambulanţă a fost bătut de rudele unui pacient Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a deschis joi o anchetă în cazul unor angajaţi de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) care au fost agresaţi de rudele unui bărbat din localitatea vasluiană Docăneasa care trebuia transportat la spital.
UPDATE/Vaslui: Un bebeluş a fost găsit decedat în casă Un bebeluş din localitatea vasluiană Chirceşti a fost găsit mort în casă de nişte vecini. Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, părinţii nu ar fi fost acasă când copilul a decedat.
Vaslui: Un bebeluş a murit în condiţii suspecte în locuinţa părinţilor Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui au deschis luni o anchetă în cazul unui bebeluş în vârstă de o lună care a murit în condiţii suspecte.
Vaslui: Ambulanţa a ajuns la o solicitare cu întârziere de peste o oră din cauza drumului O salvare de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a reuşit să ajungă tractată de un tractor la solicitarea primită, miercuri la amiază, din localitatea Zgura, acolo unde o femeie în vârstă de 77 de ani a decedat iar ginerele acesteia era în stare gravă în urma unei presupuse intoxicaţii cu...
Vaslui: Poliţiştii anchetează moartea unui bebeluş Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a deschis, marţi, o anchetă în cazul unui bebeluş din municipiul Huşi în vârstă de trei luni care a decedat la domiciliul părinţilor.