Cele mai citite
 


Laptisorul de matca
joi, 14 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Leacuri din batrani, Stiri, Altfel de medicina
 

 

 
 
Laptisorul de matca este unul dintre cele mai puternice energizante naturale, considerat " elixir al tineretii".

Laptisorul de matca e o substanta secretata de glandele salivare ale albinelor, destinata hranirii larvelor in primul stadiu de dezvoltare.

 

 

El constituie hrana reginei albinelor, care traieste cinci ani, spre deosebire de albinele lucratoare, doar patru luni. Este alcatuit din fructoza , proteine, factori de crestere, 18 aminoacizi si o multitudine de vitamine (mai ales B1 si B5) si minerale .

Creste rezistenta organismului impotriva diversilor factori de stres care il afecteaza, mentinand echilibrul functionarii normale a tuturor organelor. Actioneaza ca un " hormon sexual " crescand potenta barbatilor, combatand sterilitatea sau normalizand menstruatia .

Persoanele care muncesc intens vor simti imediat imbunatatirea memoriei, a capacitatii de concentrare si cresterea energiei. Normalizeaza tensiunea .

Intareste imunitatea, laptisorul avand o puternica actiune anti - inflamatoare .

 

Articol preluat de pe www.musetel.ro

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cele mai sanatoase 100 de alimente Nutritionistii germani au stabilit care sunt cele mai sanatoase 100 de alimente ce îti protejeaza principalele organe. Lista acestora a fost publicata în ziarul Bild din Germania si a facut deja furori în întreaga lume. În cazul legumelor si fructelor se recomanda ca acestea sa fie consumate proaspete...
Suplimente utile în perioadele stresante Sănătatea, se caracterizează printr-o bunăstare fizică, mintală şi socială care nu constă doar în absenţa bolii sau a infirmităţii.
Bacteria rezistentă la antibiotice descoperită la un pacient decedat în Belgia Un locuitor al capitalei belgiene a decedat în iunie la întoarcerea din Pakistan, ţara sa de origine, unde fusese infectat cu o bacterie rezistentă la aproape toate antibioticele, a indicat vineri un responsabil al spitalului belgian unde pacientul a fost tratat, informează AFP.
O bacterie rezistentă la toate antibioticele a fost descoperită la un pacient în Danemarca O echipă de cercetători a descoperit în Danemarca o bacterie capabilă să reziste la toate antibioticele. Aceasta ar fi prezentă în ţara nordică din anul 2012, scrie luni directmatin.fr, preluând un articol apărut în publicaţia The Lancet.
O femeie infectată cu o bacterie rezistentă la aproape toate antibioticele existente a murit în Statele Unite ale Americii O femeie infectată cu o bacterie rezistentă la aproape toate antibioticele existente a murit în Statele Unite ale Americii, au anunţat vineri Centrele de control şi prevenire a maladiilor (Centers for Disease Control and Prevention, CDC), suscitând noi temeri cu privire la răspândirea acestor agenţi...
Cercetător ştiinţific dr. Otilia Bobiş (USAMV): Mierea românească este o adevărată comoară naţională (interviu) Cercetător ştiinţific dr. Otilia Bobiş, manager la Laboratorul de controlul calităţii produselor apicole al Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca şi cadru didactic asociat al instituţiei de învăţământ superior, a acordat un interviu AGERPRES în care descrie...