Cele mai citite
 


Ministrul Botiş nu-şi asumă presupusa OUG privind reducerea unor indemnizaţii
vineri, 15 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Muncii, Ioan Botiş, a negat joi că documentul prezentat zilele trecute de un cotidian central privind un presupus proiect de ordonanţă de urgenţă pentru reducerea unor indemnizaţii, printre care şi cele ale asistenţilor persoanelor cu handicap, ar fi fost realizat de ministerul său.
'Consultaţi specialişti şi o să vedeţi că ceea ce este acolo (n.r. - în document) este ilogic', a declarat Botiş, care a venit joi, în jurul orei 11,00, la Palatul Victoria.
La sediul Guvernului se mai află premierul Emil Boc, miniştrii Finanţelor Gheorghe Ialomiţianu şi al Internelor Traian Igaş.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Premierul Boc: O Ordonanţă de Urgenţă în cazul etnobotanicelor nu mai făcea faţă provocărilor din teren Premierul Emil Boc a explicat luni, după întâlnirea cu deputaţii democrat-liberali, că proiectul de lege privind desfiinţarea magazinelor de vise a fost înaintat Parlamentului în procedură de urgenţă deoarece Ordonanţa de Urgenţă în cazul substanţelor psihotrope nu face faţă provocărilor din teren.
Cotojman (FSHR): A apărut un nou proiect de OUG privind salarizarea personalului bugetar - îl respingem categoric Federaţia Sindicală Hipocrat din România (FSHR) respinge noul proiect de ordonanţă de urgenţă privind salarizarea personalului bugetar, iar de săptămâna viitoare vor fi reluate protestele, a declarat marţi preşedintele FSHR, Ion Cotojman, după audierile de la Comisia pentru sănătate din Camera Deputaţilor...
Petru Movilă preferă OUG pentru însoţitorii persoanelor cu handicap Deputatul PDL Petru Movilă a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că pentru a rezolva problema însoţitorilor persoanelor cu handicap grav a solicitat transferul unor sume de bani neacordaţi în urma reevaluării dosarelor depuse în baza Legii 416 privind venitul minim garantat.
Ministerul Muncii intenţionează să recupereze beneficii de asistenţă socială plătite necuvenit în sumă de 30,75 milioane lei Ministerul Muncii a iniţiat un proiect de Ordonanţă de Urgenţă în vederea recuperării sumei de 30,75 milioane lei, reprezentând beneficii de asistenţă socială plătite necuvenit, fără ca acestora să le fie aplicate dobânzi şi penalităţi de întârziere sau majorări de întârziere.
OUG privind concediul maternal -adoptată tacit, iar înfiinţarea DLAF - respinsă de Senat(sinteză) Bucureşti, 25 feb /Agerpres/ - Ordonanţa de Urgenţă care prevede modificări în ceea ce priveşte concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copilului a trecut, miercuri, prin adoptare tacită, de Senat, după ce nu a reuşit să întrunească numărul de voturi necesar pentru adoptarea unei legi organice...
Codrin Ştefănescu cere premierului să elaboreze OUG privind interzicerea comerţului cu etnobotanice Vicepreşedintele PRM Codrin Ştefănescu susţine toţi primarii, indiferent de culoarea politică, care doresc desfiinţarea 'magazinelor de vise' şi a solicitat din nou premierului Emil Boc să emită o ordonanţă de urgenţă privind interzicerea în totalitate a comerţului cu produse etnobotanice, în caz contrar...