Cele mai citite
 


Botoşani: Angajaţii Casei de Asigurări de Sănătate au întrerupt activitatea
vineri, 15 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Funcţionarii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Botoşani au întrerupt, joi după-amiază, activitatea, pe fondul protestelor judeţene şi naţionale ale funcţionarilor publici.
Liderul sindicatului din CJAS, Vasile Chiru, susţine că greva spontană are la bază nemulţumirile legate de salarizarea personalului bugetar.
Lucrătorii de la CJAS au purtat banderole albe, însă după jumătate de oră de proteste au reluat activitatea. Ei au avut o discuţie cu directorul instituţiei, Rodica Huţuleac, după care s-au întors la muncă.
Protestul funcţionarilor din CJAS a survenit pe fondul grevelor spontane de la Direcţia Generală a Finanţelor Publice şi Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Toţi medicii de familie din judeţ au semnat pentru intrarea în grevă, de la 1 aprilie Toţi cei 168 de medici de familie din judeţul Botoşani, care sunt în contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS), vor intra, de la 1 aprilie, în grevă, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie din Botoşani, Paul Şerban. Potrivit acestuia, medicii...
Botoşani: Şeful CJAS nu este de acord cu desfiinţarea caselor de asigurări de sănătate Directorul executiv al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Botoşani, Costel Lupaşcu, se opune ideii de desfiinţare a caselor de asigurări de sănătate avansate de ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu.
Botoşani: Peste 4.000 de persoane au solicitat carduri de sănătate duplicat Peste 4.000 de persoane din judeţul Botoşani au solicitat Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) duplicate ale cardurilor de sănătate, a declarat, pentru AGERPRES, directorul CJAS, Costel Lupaşcu. Potrivit acestuia, cardurile duplicat au fost eliberate ca urmare a pierderii documentului iniţial...
Botoşani: Medic de familie sancţionat de Casa de Asigurări de Sănătate pentru nerespectarea programului de lucru Un medic de familie din judeţul Botoşani a fost sancţionat de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) pentru că nu şi-a respectat programul de lucru.
Botoşani: Nemulţumiri la Spitalul Judeţean de Urgenţă; salariaţii ameninţă cu proteste Botoşani, 16 feb/ Agerpres/- Angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani ameninţă că vor picheta, începând de joi, sediul Consiliului Judeţean (CJ), în semn de protest faţă de neacordarea tichetelor de masă şi a gradului principal pentru asistenţii medicali, a anunţat, marţi, liderul...
Botoşani: Proteste la fostul Sanatoriu TBC de la Guranda Peste 30 de angajaţi ai fostului Sanatoriu de pneumoftiziologie de la Guranda, judeţul Botoşani, au protestat luni în curtea unităţii faţă de neîncasarea drepturilor salariale aferente lunii februarie.