Cele mai citite
 


Hunedoara: Viceprimarul Devei şi-a rupt mâna într-un accident cu motoscuterul
vineri, 15 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Viceprimarul municipiului Deva, Cosmin Costa, a fost internat, joi, la secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă, după ce a suferit un accident în timp ce se plimba cu un motoscuter şi a intrat cu o roată într-o gură de canal al cărei capac nu era fixat cum trebuie.
În urma accidentului, viceprimarul şi-a fracturat mâna dreaptă şi a suferit o deplasare de rotulă la genunchiul piciorului stâng.
'Nu aveam viteză, maxim 20-30 de kilometri la oră. Acum mă simt bine, dar voi rămâne în spital până pe sfârşitul săptămânii sau până luni', a declarat Costa.
Accidentul a avut loc pe o alee din spatele unor blocuri din Deva. În momentul în care a trecut peste o gură de canal, capacul acesteia s-a deplasat, iar viceprimarul a fost aruncat în faţă. Nu au fost alte victime.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Hunedoara: Episcopia Devei a donat mai multe aparate medicale secţiei de pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Episcopia Devei şi Hunedoarei a donat marţi secţiei de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva mai multe echipamente medicale performante, sumele necesare pentru achiziţionarea acestora fiind strânse din donaţii ale credincioşilor şi sponsorizări.
Hunedoara: Operaţie de prelevare a organelor de la un pacient în moarte cerebrală încheiată cu succes Prima operaţie de prelevare a organelor de la un pacient aflat în moarte cerebrală la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva s-a încheiat cu succes, marţi, echipele de medici care au efectuat intervenţia plecând deja spre clinicile din Bucureşti şi Cluj-Napoca, acolo unde vor fi efectuate transplanturi de...
Hunedoara: Spitalul Judeţean de Urgenţă poate cumpăra 20.000 de seringi din coplata pe aprilie Bugetul Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva a fost suplimentat cu peste 4.800 de lei, suma constituindu-se din banii ce au fost strânşi pe parcursul lunii aprilie în urma introducerii sistemului de coplată.
Hunedoara: Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva a demisionat Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva, Silviu Didilescu, a demisionat din funcţie, începând de joi, fără să precizeze un motiv anume, actul prin care îşi anunţă decizia fiind înaintat Consiliului Judeţean Hunedoara, în subordinea căruia se află instituţia medicală.
Hunedoara: Protest original al directorului Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva, Silviu Didilescu, a ales o formă originală de a protesta împotriva faptului că Ministerul Sănătăţii i-a aprobat doar un sfert din numărul de posturi de asistente medicale şi o treime din cele de medic necesare pentru această unitate sanitară, managerul...
Timiş: Prima prelevare de organe din acest an Echipa Centrului de transplant din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Timişoara a intervenit, marţi dimineaţa, în prima manevră de prelevare de organe din acest an.