Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Tânăr căzut între cuţitele unei combine agricole
vineri, 15 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un tânăr de 20 de ani din localitatea dâmboviţeană Crângurile şi-a secţionat piciorul de la genunchi după ce a căzut joi între cuţitele unei combine de recoltat porumbul, informează Poliţia Dâmboviţa.
Muşat Alexandru, în vârstă de 20 de ani, lucra cu ziua pe terenul unui localnic. Tânărul arunca ştiuleţii de porumb în combină şi, la un moment dat, a alunecat iar piciorul său a fost prins de cuţitele combinei.
''A rămas fără piciorul drept. Cei de la SMURD l-au scos de acolo'', a declarat şeful Poliţiei Găeşti, Alex Iorga.
Tânărul a fost transportat de urgenţă cu un elicopter la un spital din Capitală.
Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili dacă erau respectate normele de protecţie a muncii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Un elicopter SMURD a transportat la spital un copil de doi ani, căzut într-o piscină Un băiat de doi ani din comuna dâmboviţeană Bilciureşti a fost transportat, vineri, cu un elicopter SMURD la Spitalul 'Grigore Alexandrescu' din Bucureşti, după ce a căzut în piscina din curtea casei în care locuieşte.
Dâmboviţa: Un elicopter SMURD a transportat un tânăr la Bucureşti, după ce a căzut cu motocicleta Un tânăr de 25 de ani din Prahova a fost transportat cu un elicoper SMURD la un spital din Capitală, sâmbătă, după ce a căzut cu o motocicletă de cross şi s-a lovit puternic de un brad, accident produs în zona montană dâmboviţeană.
Dâmboviţa: SMURD a avut anul trecut, în judeţ, în medie, 7 intervenţii pe zi SMURD a intervenit în judeţul Dâmboviţa în anul 2011 la peste 2.700 de cazuri, în medie la şapte cazuri pe zi, se arată în bilanţul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa.
Dâmboviţa: Ambulanţe noi primite de Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa a primit de la Ministerul Sănătăţii trei ambulanţe noi, astfel că serviciul SMURD se va extinde şi în oraşele Moreni, Găeşti şi Pucioasa, se arată într-un comunicat al ISU Dâmboviţa, remis miercuri.
Timiş: Medicii de urgenţă vor un elicopter SMURD Medicii de la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean Timişoara cer să li se repartizeze un elicopter SMURD, deşi nu cred că anul acesta vor primi în dotare un astfel de aparat.
IGSU: Faza naţională a Competiţiei Naţionale de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) organizează, în această săptămână, faza naţională a Competiţiei Naţionale de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat.