Cele mai citite
 


Federaţia TESA din sănătate va susţine necondiţionat orice acţiune spontană a sindicatelor afiliate
vineri, 15 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Federaţia TESA din sănătate va susţine necondiţionat orice acţiune spontană a sindicatelor afiliate, pornind de la premisa că, la momentul actual, în România, oamenii au ajuns la limita sărăciei, iar 'instituţia dialogului social' este total ineficientă.
Potrivit unui comunicat al organizaţiei, Federaţia TESA din sănătate consideră perfect justificată acţiunea de protest spontan a lucrătorilor din Ministerul de Finanţe, la fel ca şi orice altă mişcare spontană a salariaţilor din România, indiferent că sunt din mediul bugetar sau privat.
'Ceea ce au făcut guvernanţii noştri în cursul zilei de ieri (miercuri - n.r.) demonstrează cât se poate de clar care este atitudinea acestora atunci când vine vorba despre cetăţeni şi nu despre 'votanţi', cetăţeni care sunt trataţi cu cel mai mare dispreţ de către proprii lor conducători', se afirmă în comunicat.
În opinia sindicaliştilor, guvernanţii nu ştiu 'absolut nimic' despre ceea ce înseamnă dialogul social, nu sunt de acord cu absolut nicio soluţie propusă de sindicate şi nu propun nimic constructiv, toate măsurile lor fiind distructive.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Covasna: Sindicatul TESA din Spitalul Judeţean Sfântu Gheorghe va participa la mişcările de protest Sindicatul TESA din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a anunţat miercuri că va participa la acţiunile de protest care vor fi organizate luna aceasta în faţa sediului Guvernului din Bucureşti, întrucât măsurile anticriză sunt de neacceptat.
Cadrele medicale din ţară au protestat două ore pentru îmbunătăţirea condiţiilor din sistem (grupaj) Consiliul Naţional al Federaţiei SANITAS a decis, la jumătatea acestei luni, organizarea unei greve de avertisment în data de 25 noiembrie, urmată de grevă generală pe termen nelimitat, începând din 28 noiembrie, printre solicitările greviştilor fiind demisia ministrului Sănătăţii, liberalul Eugen Nicolăescu...
Tulcea: Protest spontan al angajaţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă din cauza salariilor mici Angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea au protestat marţi dimineaţă din cauza salariilor pe care le primesc, acestea fiind, potrivit inclusiv conducerii unităţii spitaliceşti, printre cele mai mici din ţară.
Scrisoare de protest a angajaţilor Institutului ORL ''Prof. D. Hociotă'' Angajaţii din Institutul de Fonoaudiologie şi Chirurgie Funcţională ORL ''Prof. dr. Dorin Hociotă'' din Bucureşti au adresat o scrisoare deschisă ministrului Sănătăţii, Cseke Attila, în care protestează faţă de propunerea de comasare a instituţiei cu Spitalul Universitar de Urgenţă.
Federaţia Solidaritatea Sanitară promovează o mişcare sindicală centrată pe echipă, şi nu pe lider Federaţia Solidaritatea Sanitară din România (FSSR) a transmis miercuri un comunicat prin care susţine că promovează o mişcare sindicală centrată pe echipă, şi nu pe lider, şi unde rolul dominant este deţinut de competenţa managerială.
Sibianca declarată "Asistentul social al anului 2014 în România" vrea să realizeze o grădină terapeutică Titlul de "Asistent social al anului 2014 în România" a fost câştigat de Loredana Diana Boţea, angajată a Spitalului de Psihiatrie "Dr. Gheorghe Preda" din Sibiu, unde a demonstrat profesionalism şi seriozitate, având ca şi carte de vizită o carieră de 14 ani în domeniul sănătăţii mintale.