Cele mai citite
 


Casa Albă, iluminată în roz pentru a-i sensibiliza pe americani faţă de cancerul la sân
vineri, 15 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Casa Albă va fi iluminată joi seară în roz, pentru a-i sensibiliza pe americani faţă de cancerul la sân, a anunţat un purtător de cuvânt al lui Barack Obama, citat de AFP.
'La 18h30 (ora Americii), Casa Albă va fi iluminată în roz, cu ocazia lunii de sensibilizare faţă de cancerul la sân', a arătat Bill Burton, purtătorul de cuvânt adjunct al preşedinţiei americane, pe Twitter.

Luna octombrie este consacrată luptei împotriva cancerului, fiind o ocazie pentru a sensibiliza publicul în privinţa importanţei depistării şi mobilizării în favoarea cercetării.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Casa Albă propune un miliard de dolari pentru lupta împotriva cancerului Casa Albă a propus luni alocarea unui buget de un miliard de dolari pentru finanţarea unei noi iniţiative lansate recent de preşedintele american, Barack Obama, pentru eliminarea cancerului, relatează AFP.
Casa Albă dă asigurări că Barack Obama nu a fumat de nouă luni Purtătorul de cuvânt al lui Barack Obama a afirmat joi că preşedintele Statelor Unite ale Americii (SUA) nu a fumat de nouă luni, dar a recunoscut că renunţarea la ţigări constituie o 'luptă', dat fiind stresul la care este supus liderul american, relatează AFP.
Preşedintele Obama organizează o reuniune de urgenţă la Casa Albă privind epidemia de Ebola Preşedintele american Barack Obama se va întâlni miercuri după-amiază la Casa Albă cu echipa care coordonează răspunsul la epidemia de Ebola, a afirmat executivul american, la scurt timp după ce autorităţile din Texas au anunţat că un al doilea asistent medical a contractat virusul febrei hemoragice...
Barack Obama: Ar mai putea apărea cazuri de Ebola în SUA până la eradicarea epidemiei în Africa de Vest Preşedintele american Barack Obama a declarat miercuri că ar mai putea fi semnalate cazuri individuale de Ebola în SUA până la eradicarea epidemiei din ţările din Africa de Vest, transmite Reuters.
Barack Obama solicită Congresului alocarea a 88 milioane de dolari pentru combaterea Ebola în Africa Preşedintele american Barack Obama va cere Congresului alocarea a 88 de milioane de dolari (68 de milioane de euro) pentru a combate răspândirea virusului Ebola în Africa de Vest, relatează luni Wall Street Journal, citat de AFP.
Barack Obama a autorizat trimiterea de rezervişti în Africa de Vest pentru a participa la lupta împotriva Ebola Preşedintele Statelor Unite ale Americii (SUA), Barack Obama, a autorizat joi Pentagonul să trimită rezervişti în Africa de Vest pentru a lupta împotriva epidemiei de Ebola participând la crearea unei infrastructuri logistice necesare, relatează AFP.