Cele mai citite
 


Clienţii ATE Bank România pot apela la serviciile Centrului Medical Medsana în condiţii speciale
marţi, 19 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
ATE Bank România a lansat un nou produs bancar complex, denumit Hippocrates, care oferă clienţilor băncii acces la serviciile Centrului Medical Medsana, în condiţii speciale de preţ, informează un comunicat al băncii.
Pachetul de produse şi servicii Hippocrates este destinat clienţilor ATE Bank România persoane fizice, are o valabilitate de 12 luni de la data achiziţionării şi oferă beneficii bancare şi medicale ce rămân nemodificate timp de un an.

Produsul Hippocrates conţine: cont curent denominat în lei, oferind operativitate, siguranţă şi costuri reduse la tranzacţii, servicii medicale Medsana în reţeaua de clinici proprii din Bucureşti şi Ploieşti, incluzând o evaluare anuală completă a stării de sănătate, personalizată în funcţie de profilul clientului, la preţul de 350 lei/an, card de debit VISA Classic EMV cu utilizare naţională şi internaţională.

Distinct faţă de Hippocrates, Centrul Medical Medsana oferă clienţilor ATE Bank România care nu au achiziţionat acest pachet o reducere de 10% la accesarea oricărui serviciu medical al Centrului.

ATE Bank România are ca acţionar majoritar Agricultural Bank of Greece SA (ATE Bank Greece), cu 74% din acţiuni. IFC, membră a grupului World Bank, deţine 15%, iar UCECOM, Uniunea Naţională a Cooperaţiei Meşteşugăreşti, 7,36%. Mai multe persoane juridice şi fizice deţin 3,5% din acţiunile băncii.

ATE Bank of Greece este prezentă în România din anul 2006, când a achiziţionat pachetul majoritar de acţiuni de la Banca pentru Mica Industrie şi Liberă Iniţiativă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Centrul medical Medsana oferă 10% reducere posesorilor de card de credit RBS România Bucureşti, 8 mar /Agerpres/ - Medsana a demarat un parteneriat strategic de colaborare cu banca RBS România, potrivit căruia deţinătorii de carduri de credit RBS beneficiază de o reducere de 10% la toate serviciile medicale ale clinicii, informează centrul medical.
RETROSPECTIVÃ Pachetul de servicii medicale de bază, actualizarea listei cu medicamente şi carduri de sănătate - noutăţi în 2014 Introducerea pachetului de servicii medicale de bază, actualizarea după şase ani a listei de medicamente compensate şi gratuite şi distribuirea cardurilor de sănătate au fost principalele schimbări din sistem în acest an.
Centrul Medical Medsana şi RBS România au grijă de sănătatea ta! Indiferent de anotimp sau de vârstă, de cât de încărcat este programul tău zilnic, sănătatea trebuie să ocupe un loc important în preocupările tale. Stresul, agitaţia, sedentarismul sau regimul alimentar dezechilibrat pot avea efecte pe termen lung asupra organismului. Responsabilitatea...
Reprezentanţii farmaciei din Ploieşti acuzată de comerţ paralel cu medicamente oncologice susţin că s-a făcut o confuzie Reprezentanţii farmaciei din Ploieşti despre care ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a afirmat că a făcut export paralel de medicamente oncologice susţin că la nivel ministerial s-a făcut o 'gravă confuzie' în acest caz.
INTERVIU/Petrescu (Poşta Română): Dacă nu aveam ghiulele de picior, indicatorii economici arătau mult mai bine Poşta Română va contracta în cel mult două luni un credit de 46,1 milioane de euro de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) pentru realizarea unor investiţii în platformele IT&C, care au o vechime de peste 10 ani, dar şi într-un centru de sortare automatizat la Otopeni, a declarat...
Compania Gral Medical va începe, în 2011, construcţia primului Spital Eco din România Compania Gral Medical va începe, în 2011, la Bucureşti, construcţia primului Spital Eco din ţară, în care încălzirea şi ventilaţia se vor face cu ajutorul pompelor geotermale.