Cele mai citite
 


Mehedinţi: Fonduri europene pentru reabilitarea ambulatoriului spitalului din Strehaia
luni, 18 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Drobeta Turnu Severin, 18 oct /Agerpres/ - Suma de 982.000 euro o va aloca Primăria oraşului Strehaia pentru reabilitarea ambulatoriului spitalului orăşenesc din localitate, a declarat luni, pentru AGERPRES, primarul Sâmion Burcu.
Potrivit sursei citate, banii respectivi sunt atraşi de la Uniunea Europeană prin Agenţia de Dezvoltare Regională Sud-vest Oltenia în urma aprobării unui proiect promovat de administraţia locală.
'Vom efectua lucrări de consolidare şi de reparaţii a clădirii existente. De asemenea, reţelele electrice şi termice vor fi modernizate. Prin acestea vom alinia condiţiile de diagnosticare şi tratament a bolnavilor la standarde europene', a precizat Burcu.
Potrivit sursei citate, la Spitalul orăşenesc din Strehaia nu s-au mai efectuat lucrări de peste 20 de ani, fapt care s-a repercutat asupra calităţii actul medical. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Fonduri europene pentru spitalul orăşenesc din Strehaia Consiliul Judeţean Mehedinţi a obţinut 4,1 milioane de lei în urma promovării unui proiect de reabilitare a Spitalului din oraşul Strehaia, finanţat prin Programul Operaţional Regional.
Mehedinţi: Fonduri europene pentru spitalul orăşenesc din Strehaia Consiliul Judeţean Mehedinţi a obţinut 4,1 milioane de lei în urma promovării unui proiect de reabilitare a Spitalului din oraşul Strehaia, finanţat prin Programul Operaţional Regional.
Mehedinţi: Circa 2,4 milioane de lei pentru reabilitarea infrastructurii spitalului din Baia de Aramă Lucrările de reabilitare, modernizare şi echipare a infrastructurii serviciilor de sănătate din oraşul Baia de Aramă au demarat cu fonduri europene derulate prin Programul Operaţional Regional, valoarea acestora ridicându-se la aproximativ 2,4 milioane lei.
Mehedinţi: Medicul Victor Maliborschi, noul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin Medicul ortoped Victor Maliborschi este manager cu drepturi depline al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin pentru următorii trei ani, a declarat miercuri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al SJU dr. Cristian Jianu.
Mehedinţi: Probleme în preluarea cadrelor medicale de la staţiunea balneară Bala Drobeta Turnu Severin, 4 iul /Agerpres/ - Printr-o hotărâre a Consiliului Local Baia de Aramă prin care s-a preluat unitatea spitalicească din localitate, s-a refuzat şi preluarea cadrelor medicale de la Staţiunea de recuperare şi balneo-fizioterapie din comuna Bala.
Mehedinţi: Medicii de familie cer sprijinul prefectului Cei 74 de medici de familie din mediul rural de pe raza judeţului Mehedinţi i-au solicitat sprijin prefectului Ion Mîţu pentru transferarea de la consiliile locale a clădirilor în care îşi desfăşoară activitatea de asistenţă primară.