Cele mai citite
 


Maramureş: Copii intoxicaţi cu lapte la o şcoală din Baia Mare
luni, 18 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Baia Mare, 18 oct /Agerpres/ - Nu mai puţin de 16 elevi ai Şcolii nr. 13 din Firiza, un cartier al municipiului Baia Mare, au acuzat, luni, dureri de stomac după ce au consumat laptele primit la cursuri.
Patru ambulanţe au fost trimise imediat la şcoala din Firiza, unde mai mulţi elevi au spus profesorilor că se simt rău după ce au consumat în timpul pauzei laptele primit în cadrul programului 'Laptele şi cornul'.
Inspectorul general al ISJ Maramureş, Mariana Pop, a declarat, pentru AGERPRES, că elevii au acuzat stări de vomă şi ameţeli şi se presupune că aceştia au suferit o toxiinfecţie alimentară.
'E vorba de 16 elevi ai clasei a - IV-a de la Şcoala nr. 13 Firiza. Ambulanţele se află deja la şcoală şi îmbarcă copiii pentru a-i transporta la spital. Directorul şcolii a spus că elevii au început să vomite după ce au consumat lapte', a mai precizat directorul ISJ Maramureş, prof. Mariana Pop.
Directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Maramureş, dr. Zoltan Balko, nu exclude ca cei 16 copii să fi fost intoxicaţi alimentar. Elevii au fost transportaţi la Spitalul de Boli Infecţioase Baia Mare, unde medicii urmează să efectueze un control medical amănunţit. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Maramureş: Patru copii intoxicaţi cu clorul din apa bazinului olimpic din Baia Mare Patru copii care practică înotul sportiv în bazinul olimpic al municipiul Baia Mare au fost spitalizaţi, joi, în urma unei intoxicaţii cu clor.
Maramureş: 10 elevi intoxicaţi cu iaurt Zece elevi de la Şcoala generală din comuna Groşii Ţibleşului, judeţul Maramureş, au fost internaţi în spital după ce au mâncat iaurtul dat la şcoală.
Maramureş: Zece persoane au suferit o toxiinfecţie alimentară după ce au consumat produse lactate Baia Mare, 17 mai /Agerpres/- Zece persoane, dintre care doi copii din oraşul Borşa, au fost internate la Spitalul municipal din Sighetu Marmaţiei în urma unei toxiinfecţii alimentare.
Maramureş: 45 de persoane care participau la un botez în Baia Mare, internate din cauza unei toxiinfecţii alimentare Cel puţin 45 de persoane dintre care trei copii au fost internaţi, duminică seară, la Spitalul de Boli Infecţioase din Baia Mare după ce au suferit o toxinfecţie alimentară.
UPDATE Prahova: 13 elevi cu suspiciune de toxiinfecţie alimentară la un liceu din Breaza Ploieşti, 4 dec/ Agerpres/- Un număr de 13 elevi de la un liceu din localitatea prahoveană Breaza sunt evaluaţi, vineri după-amiază, de medici după ce aceştia au prezentat simptome specifice toxiinfecţiei alimentare.
Galaţi: 37 de elevi cu toxiinfecţie alimentară de la Şcoala 'Iulia Haşdeu' sunt internaţi în spitale Un număr de 37 de elevi cu toxiinfecţie alimentară de la Şcoala Generală ,,Iulia Haşdeu" din municipiul Galaţi au fost internaţi joi la Spitalul de Copii Sf. Ioan şi Spitalul de Boli Infecţioase, ambele din Galaţi, a anunţat directorul Spitalului de Copii, Victoriţa Ştefănescu.