Cele mai citite
 


Argeş: Protest spontan la Spitalul de Pneumoftiziologie din Piteşti
miercuri, 20 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Angajaţii Spitalului de Pneumoftiziologie 'Sfântul Ilie' din Piteşti au întrerupt lucrul marţi, în semn de protest faţă de diminuarea drastică a veniturilor salariale pe ultimele luni.
Zeci de salariaţi, cadre medicale şi personal auxiliar, au întrerupt spontan lucrul şi au ieşit pe holurile spitalului, anunţând că nu vor relua activitatea decât în momentul în care vor primi asigurări că îşi vor primi integral drepturile salariale.

Protestatarii susţin că în ultimele patru luni au primit doar jumătate din salariu şi nu le-au mai fost acordate nici bonuri de masă. Un alt motiv de nemulţumire îl reprezintă supraaglomerarea spitalului şi lipsa unor condiţii corespunzătoare pentru desfăşurarea activităţii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: Continuă protestele la Spitalul de Pneumoftiziologie din Piteşti Angajaţii Spitalului de Pneumoftiziologie 'Sfântul Ilie' din Piteşti continuă, miercuri, protestele începute în urmă cu o zi ca urmare a reducerii veniturilor salariale, fiind asigurată doar o treime din activitate.
Argeş: Angajaţii spitalului din Curtea de Argeş au protestat faţă de diminuarea unor sporuri Zeci de angajaţi ai Spitalului Municipal Curtea de Argeş au participat, marţi, la un protest spontan, nemulţumiţi de decizia Consiliului de Administraţie de a reduce unele sporuri, pentru a nu se depăşi plafonul salarial.
Argeş: Greviştii de la Spitalul de Pneumoftiziologie au blocat accesul în instituţie Angajaţii Spitalului de Pneumoftiziologie 'Sfântul Ilie' din Piteşti, aflaţi în a treia zi de grevă, au blocat joi, timp de câteva ore, intrarea în unitatea medicală, accesul fiind permis doar urgenţelor.
Argeş: Grevă de solidaritate în spitale şi administraţie Angajaţii spitalelor din judeţului Argeş, dar şi cei din administraţia publică, finanţe publice şi de la Penitenciarul Colibaşi, participă luni la greva de solidaritate cu personalul din învăţământ.
Dolj: Protest al angajaţilor Spitalului 'Filantropia' Peste o sută de cadre medicale de la Spitalul Municipal 'Filantropia' din Craiova au organizat, vineri, timp de mai bine de o oră, un protest spontan în curtea spitalului în semn de nemulţumire faţă de neacordarea celui de-al 13-lea salariu şi a tichetelor de masă.
Iaşi: Angajaţii Spitalului de Pneumoftiziologie au declanşat un protest spontan Angajaţii Spitalului de Pneumoftiziologie din Iaşi au declanşat, vineri, un protest spontan, din cauza reducerii tarifului pe caz rezolvat la secţia de Chirurgie Toracică de la 4.330 la 1.360 de lei.