Cele mai citite
 


Învăţătoarea Cristiana Anghel spune că doar o grevă generală ar putea soluţiona revendicările protestatarilor
marţi, 19 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Slatina, 19 oct /Agerpres/ - Învăţătoarea Cristiana Anghel din Caracal, care de 57 de zile face greva foamei şi este internată pentru monitorizare la Institutul de Boli de Nutriţie din Bucureşti, susţine că intrarea altor persoane în greva foamei nu reprezintă o soluţie pentru rezolvarea problemelor lor în timp ce o grevă generală pe o perioadă determinată în toate instituţiile din ţară ar putea avea efecte imediate în sensul soluţionării revendicărilor protestatarilor.
Cristiana Anghel a declarat, marţi, pentru AGERPRES, că zilnic primeşte perfuzii cu ser fiziologic şi clorură de potasiu dar nu primeşte hrană artificial şi îşi continuă greva foamei fiind decisă să nu renunţe la această formă de protest.
'Eu nu vreau să mor, vreau să rezist cât e nevoie. Îmi continui protestul. Realimentarea o voi începe când se va soluţiona ceva', a spus Cristiana Anghel.
Protestatara a mai declarat că este convinsă de o reuşită a unor acţiuni de protest care să cuprinde majoritatea salariaţilor din ţară. 'Calea ar fi să punem lacătul pe tot, nu pe o perioadă nedeterminată, ci pe un termen mic, cum ar fi săptămână. Să facem o grevă generală toţi romanii, să demonstrăm ca suntem uniţi' a adăugat învăţătoarea.
Femeia este în greva foamei în semn de protest faţă de aplicarea legii de micşorare a salariilor bugetarilor şi faţă de neaplicarea legii privind mărirea salariilor cadrelor didactice. Cristiana Anghel a făcut şi plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal prin care solicită cercetarea celor care refuză să pună în aplicare legea de mărire a salariilor cadrelor didactice adoptată în 2008. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Învăţătoarea în greva foamei spune că va accepta perfuzii numai dacă se va simţi foarte rău Învăţătoarea din Caracal aflată de 49 de zile în greva foamei, Cristiana Anghel, a declarat că îşi menţine decizia de a nu înceta această formă de protest şi de a nu accepta tratament până în momentul în care supravieţuirea sa va depinde de tratamentul perfuzabil.
Olt: Învăţătoarea aflată în greva foamei va fi transferată la un spital bucureştean Învăţătoarea din Caracal aflată de 38 de zile în greva foamei, Cristiana Anghel, va fi transferată la Institutul Naţional pentru Boli de Nutriţie din Bucureşti pentru ca starea ei de sănătate să poată fi monitorizată corespunzător.
Olt: Învăţătoarea aflată în greva foamei a fost transferată la Bucureşti Învăţătoarea din Caracal aflată în greva foamei de 39 de zile, Cristiana Anghel, a fost transferată, vineri, de la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Caracal la Institutul de Boli de Nutriţie Bucureşti pentru investigaţii suplimentare şi monitorizare.
Învăţătoarea Cristiana Anghel renunţă la greva foamei Învăţătoarea Cristiana Anghel va fi realimentată începând de luni, când se împlinesc 70 de zile de când a renunţat la hrană în semn de protest faţă de neaplicarea Legii de majorare a salariilor cadrelor didactice adoptate în 2008.
Învăţătoarea Cristiana Anghel va renunţa la grevă luni Învăţătoarea Cristiana Anghel, aflată de 68 de zile în greva foamei, a declarat sâmbătă pentru AGERPRES că în urma vizitei Prea Sfinţitului Ioan Selejan, Arhiepiscopul Episcopiei Covasnei şi Harghitei, a fost convinsă să renunţe la protest. Ea va fi realimentată începând de luni, zi în care se împlinesc...
Olt: Învăţătoarea din Caracal, în greva foamei de 58 de zile Învăţătoarea Cristiana Anghel din Caracal, aflată de 58 de zile în greva foamei, a declarat miercuri pentru AGERPRES că se simte slăbită şi obosită, dar nu va renunţa la greva foamei, chiar dacă mama sa a insistat să se realimenteze pentru a nu-şi pune viaţa în pericol.