Cele mai citite
 


Un dosar din patru pentru venitul minim garantat este fals
marţi, 19 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 19 oct /Agerpres/ - Un dosar din patru pentru acordarea venitului minim garantat, pentru persoanele din categoriile defavorizate, este întocmit în mod fraudulos, iar la dosarele pentru indemnizaţia de persoană cu handicap proporţia este de 1 la 8, potrivit ministrului Muncii, Ioan-Nelu Botiş.
'Rata fraudării la dosarele pentru persoanele cu handicap este de 12%, iar la cele pentru venitul minim garantat rata de fraudare este de 23%', a declarat marţi, la Comisia pentru muncă din Camera Deputaţilor, ministrul, Ioan-Nelu Botiş.
El a precizat că sunt localităţi unde 55-60% dintre dosarele pentru acordarea venitului minim garantat au fost întocmite în mod fraudulos. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
LAPHR: Persoanele cu handicap trebuie să beneficieze de tratament balnear gratuit Bucureşti, 11 febr /Agerpres/ - Persoanele cu handicap trebuie să beneficieze de tratament balnear gratuit, pe baza recomandării medicului de specialitate, a declarat, pentru Agerpres, preşedintele Ligii pentru Apărarea Persoanelor cu Handicap din România (LAPHR), Luminiţa Gheorghiu, care a propus un...
Cameră: Pensia persoanelor cu handicap, prilej de dispută între opoziţie şi putere Bucureşti, 19 apr /Agerpres/ - O iniţiativă legislativă ce instituie acordarea pensiei sociale minime garantate persoanelor cu handicap a suscitat, luni, dezbateri aprinse în plenul Camerei Deputaţilor.
Dosarul certificatelor de handicap: Mita consta în bani, dar şi în parfumuri, bibelouri, genţi sau carne Fostul preşedinte al Comisiei de evaluare a persoanelor adulte cu handicap Prahova, Viorica Oniga, primea ca mită pentru eliberarea în mod fraudulos a unor certificate de încadrare în grad de handicap sume de bani, dar şi cadouri constând în parfumuri, băuturi alcoolice, bibelouri, genţi de damă, precum...
Persoanele cu handicap trebuie să se bucure de toate drepturile În Uniunea Europeană o persoană din şase suferă de handicap, de la o formă uşoară până la o formă gravă, iar, în total, aproximativ 80 de milioane de persoane nu pot deseori să participe din plin la viaţa socială şi economică din cauza barierelor fizice şi comportamentale.
Botoşani: Deputatul PNL Cristian Roman propune acordarea de scutere electrice gratuite persoanelor cu handicap locomotor Botoşani, 1 mar/ Agerpres/- Persoanele cu handicap locomotor grav ar putea beneficia gratuit, la cerere, de un scuter electric special, potrivit unui proiect de lege iniţiat de deputaţii PNL Cristian Constantin Roman şi Claudia Boghicevici.
Buzău: Persoanele cu handicap şi însoţitorii acestora - fără indemnizaţii la final de an Primarul Constantin Boşcodeală a anunţat joi că persoanele cu handicap şi însoţitorii acestora vor rămâne fără indemnizaţii din luna decembrie.