Cele mai citite
 


Cine doarme cu lumina aprinsă se îngraşă mai uşor
miercuri, 20 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

New York, 20 oct/Agerpres/ - Un studiu desfăşurat pe şoareci arată că o luminozitate permanentă în timpul somnului favorizează luarea în greutate. Rezultatele unui studiu american arată că cine doarme cu lumina aprinsă se îngraşă mai uşor, scrie site-ul lesquotidiennes.com.

Cercetătorii au constatat că şoarecii aveau un indice al masei corporale cu 50% mai mare dacă dormeau în apropierea unei surse de lumină. 50% la şoareci înseamnă câteva grame. La oameni, lucrurile se schimbă...Potrivit autorilor studiului, existenţa sursei de lumină permanentă i-ar fi făcut pe şoricei să „ciugulească” ceva mai mult ca de obicei. Raportat la oameni, drumurile la frigider ar fi mai dese, încheie site-ul lesquotidiennes.com.AGERPRES/ (Lelia Bretan)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cine doarme cu lumina aprinsă se îngraşă mai uşor New York, 20 oct/Agerpres/ - Un studiu desfăşurat pe şoareci arată că o luminozitate permanentă în timpul somnului favorizează luarea în greutate. Rezultatele unui studiu american arată că cine doarme cu lumina aprinsă se îngraşă mai uşor, scrie site-ul lesquotidiennes.com.
Ciuperca Ganoderma lucidum reduce obezitatea, susţine un studiu realizat în Taiwan Ciuperca Ganoderma lucidum, folosită în medicina tradiţională chineză pentru întărirea sănătăţii şi la tratarea diabetului, favorizează şi pierderea în greutate, susţin autorii unui studiu, realizat pe şoareci, apărut marţi în revista britanică 'Nature', relatează EFE.
Pentru a pierde în greutate, mâncaţi ciocolată neagră, dar cu moderaţie (studiu) Un nou studiu american scoate în evidenţă valenţe noi ale ciocolatei negre, care, consumată cu moderaţie ca parte a unui stil de viaţă sănătos, poate duce la reducerea indicelui de masă corporală, relatează AFP.
Pierderea în greutate este benefică la orice vârstă (studiu) Excesul de greutate constituie un factor evident de risc cardiovascular. Un studiu amplu realizat de cercetători britanici arată că pierderea în greutate are efecte pozitive la orice vârstă, scrie passionsante.be.
Ne îngrăşăm din cauza poluării, fără să mâncăm mai mult (studiu) Creşterea nivelului de CO2 ca urmare a schimbărilor climatice îi face pe oameni să ia în greutate indiferent dacă au sau nu tendinţe de obezitate, susţine în urma unui studiu o echipă de cercetători danezi, conform portalului ScienceNordic.
Persoanele căsătorite cântăresc în medie cu 2 kilograme mai mult decât cele necăsătorite (studiu) Căsătoria ar favoriza luarea în greutate, potrivit unui studiu realizat în nouă ţări europene care a constatat că persoanele căsătorite cântăresc în medie cu 2 kilograme mai mult decât cele necăsătorite.