Cele mai citite
 


Un producător de ochelari beneficiază de expunere publicitară de 41 de milioane de dolari de pe urma minerilor chilieni
miercuri, 20 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Oftalmologie
 

New York, 15 oct /Agerpres/ - Situaţia dramatică a minerilor chilieni rămaşi blocaţi în subteran şi apoi salvaţi miraculos după mai bine de două luni de aşteptare se află în centrul agendei media mondiale, situaţie de care profită şi o companie producătoare de ochelari, Oakley, care le-a oferit minerilor salvaţi ochelari speciali pentru a le proteja ochii de lumină în momentul în care au fost readuşi la suprafaţă, comentează CNBC.

 

Compania Oakley a donat aceşti ochelari de soare speciali, al căror preţ de magazin este de 450 de dolari şi asigură o bună protecţie împotriva razelor ultraviolete.

Acest gest umanitar se dovedeşte însă şi o extraordinară lovitură de imagine pentru brandul de ochelari "O", care obţine beneficii de imagine echivalente celor pe care le-ar fi obţinut dacă ar fi investit suma de 41 de milioane de dolari într-o campanie publicitară, conform companiei de evaluare Front Row Analytics.

"Este un gest umanitar care se transformă într-o imensă expunere mediatică pentru Oakley, sub forma unei publicităţi pozitive", a comentat Eric Smallwood, vicepreşedinte al companiei de evaluare Front Row Analytics. AGERPRES (Codruţ Bălu)

 

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Specialiştii recomandă evitarea expunerii la radiaţiile ultraviolete solare Specialiştii în sănătate publică din Ministerul Sănătăţii recomandă evitarea expunerii la radiaţiile ultraviolete (UV) solare.
Probleme de vedere Atunci cand ochii nu sunt capabili sa se focalizeze precis pe o imagine aveti vederea incetosata. Ochelarii sau lentilele de contact sunt modalitatea conventionala prin care se corecteaza aceasta problema, insa exista si remedii simple, de casa, masuri dietetice si exercitii care pot sa opreasca...
O metoda puternica de a imbunatati vederea: privitul la soare! Cei mai multi dintre noi cred ca razele soarelui sunt daunatoare pentru corp, ca privind direct spre soare ne poate afecta ochii. Acest lucru este adevarat pentru cei care locuiesc in oras, care lucreaza inauntru toata ziua, la lumina artificiala si care se expun la soare doar in vacanta si...
O nouă gamă de protecţie solară cu extract organic de rodie Protecţia solară este foarte importantă pentru piele, mai ales în condiţiile exploziilor solare din ultima vreme, atrag atenţia specialiştii.
Efectele radiaţiilor ultraviolete la nivel cutanat Radiaţia ultravioletă este o formă de energie electromagnetică invizibilă, cu lungimea de undă cuprinsă între 100-400 nanometri, cea mai importantă sursă de ultraviolete fiind soarele, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES prof. dr. Călin Giurcăneanu, şeful Clinicii de Dermatologie a Spitalului Universitar...
Dr. Monica Pop: Populaţia nu trebuie să privească direct către Soare în timpul eclipsei Cei care urmăresc vineri eclipsa parţială nu trebuie să privească direct către Soare, a atenţionat managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice, Monica Pop, într-un comunicat de presă AGERPRES.