Cele mai citite
 


Celine Dion n-a programat naşterea gemenilor săi
miercuri, 20 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Ottawa, 20 oct/Agerpres/ - Contrar zvonurilor care circulă, Celine Dion n-a programat cezariana prin care se vor naşte gemenii săi pentru 22 octombrie, spune soţul ei: „Nu a fost programat nimic. Medicii vor ca sarcina Celinei să-şi urmeze cât se poate de mult cursul normal, până în prima săptămână a lunii noiembrie. Ea nu şi-ar pune niciodată în pericol bebeluşii programând naşterea înainte de termen”, a afirmat Rene Angelil, citat de site-ul starnews.be.

El a mai negat şi zvonurile conform cărora Celine Dion ar avea cereri exagerate, cum ar fi o cameră specială la spital pentru agenţii săi de securitate. El a adăugat: „Totul este fals. Celine şi medicii speră ca ea să ajungă la cele 37 de săptămâni de sarcină care asigură naşterea sigură şi sănătoasă a copiilor.”AGERPRES/ (Lelia Bretan)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Naşterea prin cezariană, preferată de mame Naşterea prin cezariană este preferată de mame, în detrimentul naşterii naturale, relevă un comunicat remis AGERPRES, miercuri, după Congresul Naţional de Obstetrică Ginecologie.
Portugalia: Naşterea unui bebeluş a cărui mamă se afla în moarte cerebrală Un bebeluş a cărui mamă se afla în moarte cerebrală de patru luni s-a născut marţi în stare bună de sănătate, a anunţat un spital din Lisabona, citat de EFE.
20 de ani de la naşterea primului copil din România rezultat prin fertilizare "in vitro" La 6 februarie 1996, la Timişoara s-a născut, prin operaţie cezariană, primul copil din România rezultat prin procedeul fertilizării "in vitro". La 20 mai 1995, a fost inaugurat oficial Centrul de Fertilizare in Vitro din Timişoara, primul din România, realizat de Crucea Roşie Rhein Neckard Heidelberg...
Premieră în Cehia: naşterea a cinci gemeni concepuţi natural Pentru prima dată în istoria recentă a Cehiei, duminică, la o clinică din Praga, au venit pe lume cinci gemeni care au fost concepuţi în mod natural, relatează EFE şi AP.
Poluarea aerului duce la naşterea unor bebeluşi cu greutate mai mică (studiu) Femeile însărcinate expuse la aer poluat în ultimele săptămâni de sarcină par a naşte copii cu greutate mai mică, se arată într-un studiu publicat marţi în revista americană Environmental Health Perspectives şi preluat de AFP.
Cezariana nu este o opţiune lipsită de riscuri pentru sănătatea viitoare a bebeluşului (studiu) Copiii născuţi prin cezariană prezintă un risc cu 20% mai mare să sufere de alergii, astm sau diabet decât cei veniţi pe lume pe cale naturală. Ei au şi un risc mai mare de obezitate, a spus miercuri profesorul Yvan Vendeplas, şef la serviciul general de la Clinicii de copii din cadrul Spitalului universitar...