Cele mai citite
 


Box: Comoţie cerebrală şi fractură de pomeţi pentru Briggs
miercuri, 20 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Hamburg, 20 oct /Agerpres/ - Pugilistul american Shannon Briggs, învins categoric de ucraineanul Vitali Kliciko în meci pentru titlul mondial la categoria grea în versiunea WBC, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a suferit o comoţie cerebrală şi fracturi la pomeţi, a anunţat duminică anturajul boxerului.

Spitalizat imediat după meci, Briggs (38 ani) va fi supus unei intervenţii chirurgicale la figură. El a suferit, de asemenea, o leziune musculară la braţul stâng survenită încă din prima repriză.
Ucraineanul Vitali Kliciko şi-a păstrat titlul categoriei grea, învingându-l la puncte (120-107, 120-107, 120-105) pe americanul Shannon Briggs.
În vârstă de 39 de ani, Kliciko şi-a pus în joc centura pentru a 5-a oară, după ce a cucerit-o în 2008, în urma victoriei în faţa nigerianului Samuel Peter. În meciul de la Hamburg, victoria, deşi numai la puncte, a fost categorică, arbitrii acordându-i ucraineanului punctajul maxim în toate cele 12 reprize. AGERPRES (Vlad Constantinescu)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primăria Sectorului 1: Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză continuă Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză va continua pentru locuitorii sectorului 1 până la sfârşitul anului.
Poliţistul lovit cu maşina de omul de afaceri turc, supus mai multor intervenţii; e în stare deosebit de gravă Poliţistul rutier accidentat în noaptea de sâmbătă spre duminică de un om de afaceri turc a fost supus mai multor intervenţii la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca.
Maramureş: Intervenţia chirurgicală în cazul unei paciente cu dublă fractură de mandibulă, o reuşită a chirurgilor de la SJU Medicii compartimentului de chirurgie buco-maxilo-facială a SJU Baia Mare a înregistrat un nou succes cu o intervenţie extrem de complicată în cazul unei paciente cu dublă fractură de mandibulă, cauzată de un accident de maşină produs în urmă cu câteva zile, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă...
Vaslui: Bătrân cu fractură, transportat la spital cu autospeciala şenilată Paramedicii şi pompierii de la Secţia Huşi a Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (IJSU) Vaslui au intervenit, marţi noaptea, cu o autospecială pe şenile pentru acordarea primului ajutor medical şi transportul la spital a unui bărbat de 66 de ani din localitatea Fundătura, care suferise...
Box: Jo Jo Dan nu mai boxează cu Trumpet, ci cu Iwan Azore Boxerul român Jo Jo Dan (alias Ionuţ Ion) nu va mai lupta cu Floyd Trumpet (Trinidad Tobago), în gala programată pe 29 iulie, la Port of Spain, ci cu Iwan Azore (Guyana).
Neamţ: Salvamontiştii au intervenit în mai multe cazuri pentru acordarea primului ajutor Salvamontiştii au avut un week-end aglomerat în masivul Ceahlău, fiind înregistrate mai multe cazuri ale unor turişti care au suferit fracturi, entorse sau rupturi musculare, a declarat luni, şeful Serviciului Salvamont Neamţ, Raul Papalicef.