Cele mai citite
 


Argeş: Continuă protestele la Spitalul de Pneumoftiziologie din Piteşti
joi, 21 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Angajaţii Spitalului de Pneumoftiziologie 'Sfântul Ilie' din Piteşti continuă, miercuri, protestele începute în urmă cu o zi ca urmare a reducerii veniturilor salariale, fiind asigurată doar o treime din activitate.
Cei circa 50 de angajaţi au întrerupt lucrul în urmă cu o zi şi au ieşit pe holurile spitalului, cerând demisia directorului, pe care îl consideră vinovat de subfinanţarea unităţii medicale. Potrivit liderului Sanitas Argeş, Doina Fănică, protestele vor continua până când se vor găsi soluţii pentru rezolvarea tuturor problemelor cu care se confruntă salariaţii.
Protestatarii susţin că în ultimele luni nu au primit integral drepturile salariale şi nu le-au mai fost acordate nici bonuri de masă. Alte motive de nemulţumire sunt supraaglomerarea spitalului, ca urmare a contractării unui număr de doar 30 de paturi cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, precum şi lipsa unor condiţii corespunzătoare pentru desfăşurarea activităţii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: Protest spontan la Spitalul de Pneumoftiziologie din Piteşti Angajaţii Spitalului de Pneumoftiziologie 'Sfântul Ilie' din Piteşti au întrerupt lucrul marţi, în semn de protest faţă de diminuarea drastică a veniturilor salariale pe ultimele luni.
Argeş: Greviştii de la Spitalul de Pneumoftiziologie au blocat accesul în instituţie Angajaţii Spitalului de Pneumoftiziologie 'Sfântul Ilie' din Piteşti, aflaţi în a treia zi de grevă, au blocat joi, timp de câteva ore, intrarea în unitatea medicală, accesul fiind permis doar urgenţelor.
Argeş: Secţia IV de la Spitalul de Pediatrie Piteşti, redeschisă după ample lucrări de modernizare Secţia Pediatrie IV de la Spitalul de Pediatrie Piteşti, care deserveşte anual aproape 3.000 de pacienţi cu vârsta de până în 18 ani, a fost redeschisă, joi, după ample lucrări de modernizare.
Teleorman: Casa de Asigurări de Sănătate a acoperit în 2013 cel mai mare buget din istoria sa Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Teleorman a avut alocate în 2013 cele mai mari surse bugetare din istoria sa - peste 267,6 milioane de lei, cu 15,62% mai mult decât în anul trecut, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, directorul instituţiei, Nicuşor Tiţa.
Galaţi: Zeci de furnizori de servicii medicale, sancţionaţi de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Inspectorii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Galaţi au aplicat sancţiuni unui număr de 46 de furnizori de servicii medicale în primul semestru al anului, au anunţat, joi, reprezentanţii Biroului de control al instituţiei.
Doi medici psihiatri din Piteşti, trimişi în judecată pentru luare de mită Doi medici psihiatri din Piteşti, Valerian Azamfire şi Eli Morman, au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului General pentru luare de mită, fiind acuzaţi că au cerut bani de la sute de pacienţi, în schimbul eliberării de documente medicale fictive pentru încadrarea în grad de invaliditate...