Cele mai citite
 


Olt: Învăţătoarea din Caracal, în greva foamei de 58 de zile
joi, 21 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Învăţătoarea Cristiana Anghel din Caracal, aflată de 58 de zile în greva foamei, a declarat miercuri pentru AGERPRES că se simte slăbită şi obosită, dar nu va renunţa la greva foamei, chiar dacă mama sa a insistat să se realimenteze pentru a nu-şi pune viaţa în pericol.
'Nu, nu renunţ la greva foamei. Ieri (marţi - n.r.) am avut o zi mai grea, am fost şi bulversată de vizita mamei mele care a insistat să mă realimentez. Am reuşit s-o conving pe mama mea că nu voi muri. Voi renunţa la greva foamei doar dacă medicii vor spune că altfel voi muri imediat. Toată lumea mă roagă să renunţ, dar le explic tuturor că, dacă am rezistat atât, voi rezista şi în continuare. Sunt ameţită, obosită, am avut şi foarte multe vizite care îmi fac plăcere, dar mă obosesc', a spus Cristiana Anghel.
Învăţătoarea este internată pentru monitorizare la Institutul de Boli de Nutriţie din Bucureşti unde zilnic primeşte perfuzii cu ser fiziologic şi clorură de potasiu, dar refuză alimentarea artificială.
Cristiana Anghel a intrat în greva foamei în luna august şi afirmă că nu se va realimenta până când nu va fi pusă în aplicare Legea privind mărirea salariilor cadrelor didactice, adoptată în 2008.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Învăţătoarea Cristiana Anghel spune că doar o grevă generală ar putea soluţiona revendicările protestatarilor Slatina, 19 oct /Agerpres/ - Învăţătoarea Cristiana Anghel din Caracal, care de 57 de zile face greva foamei şi este internată pentru monitorizare la Institutul de Boli de Nutriţie din Bucureşti, susţine că intrarea altor persoane în greva foamei nu reprezintă o soluţie pentru rezolvarea problemelor...
Olt: Învăţătoarea aflată în greva foamei va fi transferată la un spital bucureştean Învăţătoarea din Caracal aflată de 38 de zile în greva foamei, Cristiana Anghel, va fi transferată la Institutul Naţional pentru Boli de Nutriţie din Bucureşti pentru ca starea ei de sănătate să poată fi monitorizată corespunzător.
Olt: Învăţătoarea aflată în greva foamei a fost transferată la Bucureşti Învăţătoarea din Caracal aflată în greva foamei de 39 de zile, Cristiana Anghel, a fost transferată, vineri, de la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Caracal la Institutul de Boli de Nutriţie Bucureşti pentru investigaţii suplimentare şi monitorizare.
Olt: Învăţătoare în greva foamei, internată la Terapie Intensivă O învăţătoare din Caracal, în vârstă de 51 de ani, Cristiana Anghel, aflată de o lună în greva foamei, este internată în stare gravă la Spitalul Municipal Caracal, la secţia de Terapie Intensivă şi refuză să iasă din acţiunea de protest până la soluţionarea cererii sale de neaplicare a legii de reducere...
Învăţătoarea care a făcut greva foamei 70 de zile a ieşit din spital Învăţătoarea Cristiana Anghel din Caracal, care s-a aflat timp de 70 de zile în greva foamei, a fost externată luni, la cerere, de la Institutul de Boli de Nutriţie din Bucureşti
UPDATE Învăţătoarea care a făcut greva foamei 70 de zile a ieşit din spital Învăţătoarea Cristiana Anghel din Caracal, care s-a aflat timp de 70 de zile în greva foamei, a fost externată luni, la cerere, de la Institutul de Boli de Nutriţie din Bucureşti.