Cele mai citite
 


Hunedoara: Liliana Ţolaş, candidata PSD pentru alegerile parţiale în Colegiul 3 Haţeg
joi, 21 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Liliana Ţolaş, consilier judeţean şi vicepreşedinte al Organizaţiei Femeilor Social-Democrate (OFSD), a fost desemnată de filiala Hunedoara a PSD să candideze la alegerile parţiale din 5 decembrie pentru funcţia de deputat în Colegiul 3 Haţeg-Ţinutul Pădurenilor.
'Candidatura Lilianei Ţolaş a fost aprobată în unanimitate de către organizaţia PSD Hunedoara. Alegerea a ţinut cont şi de faptul că Liliana Ţolaş ocupă primul loc într-un sondaj efectuat în Colegiul 3 Haţeg-Ţinutul Pădurenilor', a declarat miercuri, pentru AGERPRES, preşedintele PSD Hunedoara, deputatul Laurenţiu Nistor.
Candidata PSD în alegerile parţiale a afirmat că este o bună cunoscătoare a problematicii cu care se confruntă locuitorii din Colegiul 3 Haţeg, fiind implicată deja într-un proiect amplu care ţine de dezvoltarea durabilă a Ţinutului Pădurenilor.
'Cunosc, în profunzime, problematica locală, administrativă, religioasă, culturală a Ţinutului Pădurenilor şi Ţării Haţegului. În calitate de membru fondator al Grupului de Acţiune Locală Ţinutul Pădurenilor-Ţara Haţegului, am reuşit să duc la bun sfârşit un proiect cu finanţare europeană. Proiectul va beneficia de o primă finanţare în valoare de 3 milioane de euro şi are ca scop realizarea legăturii între economia rurală şi dezvoltarea regională şi îmbunătăţirea calităţii vieţii în zonele rurale', a declarat Liliana Ţolaş pentru AGERPRES.
Candidata PSD a spus că va desfăşura o campanie electorală care se bazează, în exclusivitate, pe contactul direct cu oamenii.
'Nu cred în spectacole de amploare sau în oferirea de mici şi bere', a afirmat reprezentanta PSD.
Ea a menţionat că în campania electorală va fi sprijinită de colegii din organizaţiile locale şi cea judeţeană, dar şi de femeile social-democrate din judeţele învecinate.
Liliana Ţolaş are 43 de ani, este căsătorită şi mamă a doi copii. Este licenţiată în inginerie şi ştiinţe economice, iar în prezent ocupă funcţia de şef de serviciu în cadrul Casei Judeţene de Sănătate Hunedoara. În ultimele două mandate a fost aleasă consilier judeţean din partea PSD. Este preşedinta Organizaţiei de femei PSD Hunedoara şi vicepreşedinte al Organizaţiei Femeilor Social-Democrate (OFSD).
Postul de deputat în Colegiul 3 Haţeg-Ţinutul Pădurenilor a fost declarat vacant după decesul deputatului Ioan Timiş (PDL).
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Hunedoara: Liliana Ţolaş, candidatul PSD pentru alegerile parţiale din Colegiul Haţeg-Ţinutul Pădurenilor Consilierul judeţean Liliana Ţolaş şi-a depus, luni, candidatura din partea Partidului Social Democrat (PSD) în alegerile parţiale din 5 decembrie pentru postul de deputat în Colegiul Haţeg-Ţinutul Pădurenilor.
Timiş: Deputatul PSD Sorin Grindeanu cere ca screeningul neonatal să devină program naţional Deputatul PSD Sorin Grindeanu solicită ca screeningul neonatal să devină program naţional la nivelul Ministerului Sănătăţii, pentru a beneficia de finanţare guvernamentală, dată fiind incidenţa crescută a unor boli genetice care ar putea fi descoperite rapid la naştere şi tratate.
Timiş: Spitalul Judeţean va relua anul viitor proiectul cu finanţare UE de 10 milioane de euro, acum pierdut Spitalul Judeţean Timişoara va relua anul viitor procedurile pentru proiectul de finanţare europeană în valoare de aproape 10 milioane de euro destinat utilării cu aparatură medicală ultraperformantă a tuturor cabinetelor de specialitate din cadrul Ambulatoriului spitalului, finanţare care acum a fost...
Comunicat de presă - ALDE COMUNICAT DE PRESÃ
Hunedoara: Ajutor pentru paramedicii SMURD Asociaţia Salvital, care gestionează activitatea modulelor SMURD din judeţul Hunedoara, a câştigat o finanţare nerambursabilă în valoare de 71.304 dolari din partea Fundaţiei Soros România pentru susţinerea activităţii paramedicilor din cadrul acestui serviciu de urgenţă, proiectul derulându-se pentru...
Hunedoara: Tinerii social-democraţi vor propune interzicerea etnobotanicelor Deputaţii care fac parte din Tineretul Social Democrat (TSD) vor iniţia un proiect de lege prin care comercializarea plantelor etnobotanice să fie interzisă, a declarat joi la Deva deputatul Laurenţiu Nistor, preşedinte al filialei judeţene PSD Hunedoara.