Cele mai citite
 


Mehedinţi: Numărul pensionarilor care cer bilete de tratament balnear, în scădere
joi, 21 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Numărul pensionarilor care au solicitat bilete de tratament, de la începutul anului şi până în prezent, în Mehedinţi, a fost de 4.000, cu o mie de persoane mai puţin decât în anul 2009, în timp ce numărul biletelor repartizate judeţului a crescut cu circa 13%.
Directorul adjunct al Casei Judeţene de Pensii Mehedinţi, Ioana Richard, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că această situaţie se datorează noilor criterii de acordare a biletelor de tratament, printre acestea figurând şi cel referitor la un stagiu neîntrerupt de cotizare.
'Pentru seria din perioada 26 octombrie - 13 noiembrie ne-au sosit peste 230 de bilete. Din păcate, numărul cererilor este mai scăzut şi trebuie să facem demersuri pentru ca biletele să nu fie returnate', a susţinut Ioana Richard.
Potrivit acesteia, staţiunea Bala din Mehedinţi este cea mai atractivă pentru pensionarii cu pensii mici din judeţ, după ea urmând Govora, Călimăneşti, Olăneşti, Amara, Sinaia, Lacul Sărat, Slănic Prahova, Târgu Ocna şi Vălenii de Munte. AGERPRES/ ()
***
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi:Complexul balnear din Bala a preluat personalul medical arondat Spitalului orăşenesc din Baia de Aramă Complexul balnear din localitatea Bala a preluat începând cu luna august personalul medical care până la această dată a fost arondat Spitalului orăşenesc Baia de Aramă, a declarat marţi pentru AGERPRES directorul Constantin Cîtu.
Mehedinţi: Pensionarii vor avea acces gratuit la strandul termal din Drobeta Turnu Severin Pensionarii vor beneficia de acces gratuit la strandul termal din Drobeta Turnu Severin unde vor beneficia de tratamentul cu nămol balnear, a anunţat, marţi, prefectul Cristinel Pavel.
Mehedinţi: Conducerea SJU vrea rezilierea contractului cu firma privată specializată în analize de laborator Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin, Marinică Stoian, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că autorităţile judeţului fac demersuri pentru rezilierea contractului încheiat de fosta conducere a unităţii spitaliceşti, în 2011, cu firma privată Sanomed SRL din judeţul...
Vâlcea: Primăria din Băile Govora propune 25 ha de teren intravilan pentru potenţialii investitori Primăria staţiunii vâlcene Băile Govora propune un teren de 25 de ha situat în intravilan pentru investiţii în turism, a declarat, luni, pentru AGERPRES, primarul localităţii, Mihai Mateescu.
Mehedinţi: Medicii de la SJU sunt nemulţumiţi; gărzile, deocamdată, se efectuează normal Medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Mehedinţi nu vor întrerupe gărzile prin care asigură bolnavilor asistenţa medicală de urgenţă, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, dr. Cristian Jianu.
Mehedinţi: Investiţii în infrastructura balneară Reabilitarea infrastructurii balneare a bazei de tratament din comuna mehedinţeană Bala va beneficia de suma de 440 mii lei.