Cele mai citite
 


NASA: Forum mondial de informare în materie de sănătate
vineri, 22 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Agenţia spaţială americană (NASA, National Aeronautics and Space Administration) a creat un forum mondial în materie de sănătate pentru ca întreprinderi, instituţii şi organizaţii neguvernamentale să fie la curent cu progresele realizate în domeniul sănătăţii pentru le aplica în cazul zborurilor în cosmos şi în cadrul aviaţiei comerciale, a informat joi NASA, citată de agenţia spaniolă de presă EFE.
Centrul de Sănătate Umană şi Gestionare de Programe (NHHPC) este o reţea globală care le va da membrilor săi posibilitatea de a colabora şi împărtăşi informaţii despre măsuri înnoitoare pentru zborurile spaţiale şi aviaţia comercială legate de sănătatea umană.
În această reţea vor fi incluse centrele NASA şi partenerii lor, industria privată, instituţii academice, agenţii guvernamentale şi organizaţii fără scop lucrativ.
'NHHPC este un forum de colaborare pentru dezvoltarea unor abordări înnoitoare privind sănătatea umană şi problemele de randament în condiţii dificile', a explicat într-un comunicat Jeffrey R. Davis, care va fi director al acestei iniţiative.
Primul eveniment în cadrul forumului va fi un atelier intitulat 'Colaborare inovare: strategii şi bune practici', prevăzut pentru 19 ianuarie la Houston.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primul Forum Naţional de Sănătate Mintală Bucureşti, 14 oct /Agerpres / - Există o lipsă de specialişti în domeniul psihiatriei, mai ales în psihiatria pediatrică, a declarat, vineri, prof. dr. Ileana Botezat Antonescu, director al Centrului de Sănătate Mintală şi Luptă Antidrog, într-o conferinţă de presă prilejuită de prima ediţie a Forumului...
Forum Comercial al Industriei Farmaceutice din România, în perioada 15-16 martie Blue Business Media organizează în perioada 15-16 martie la Hotel Ramada Parc, Bucureşti, Forumul Comercial al Industriei Farmaceutice din România, o întâlnire strategică internaţională a reprezentanţilor sectorului farmaceutic din instituţiile guvernamentale din România, UE, organizaţii din România...
Martin Hirsch, director general al Assistance Publique - Hopitaux de Paris, în vizită în România Martin Hirsch - director general al Assistance Publique - Hopitaux de Paris (AP-HP), cel mai mare grup de spitale din Europa şi unul dintre cele mai mari din lume, se va afla miercuri şi joi la Bucureşti, informează Ambasada Franţei într-un comunicat transmis AGERPRES.
Pharma Forum Craiova, 25 octombrie 2012, Hotel Plaza, Royal Pharma Business Solutions organizează sub patronajul Colegiului Farmaciştilor din România o nouă ediţie a conferinţei Pharma Forum care va avea loc în Craiova, la Hotel Plaza, Salon Royal, Str. Arieş Nr. 16, în data de 25 octombrie 2012, începând cu orele 09.00.
Pharma Forum Craiova, 25 octombrie 2012, Hotel Plaza, Royal Pharma Business Solutions organizează sub patronajul Colegiului Farmaciştilor din România o nouă ediţie a conferinţei Pharma Forum care va avea loc în Craiova, la Hotel Plaza, Salon Royal, Str. Arieş Nr. 16, în data de 25 octombrie 2012, începând cu orele 09.00.
Previziuni economice Actualitatea economică internă şi externă în date: