Cele mai citite
 


Argeş: Greviştii de la Spitalul de Pneumoftiziologie au blocat accesul în instituţie
vineri, 22 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Angajaţii Spitalului de Pneumoftiziologie 'Sfântul Ilie' din Piteşti, aflaţi în a treia zi de grevă, au blocat joi, timp de câteva ore, intrarea în unitatea medicală, accesul fiind permis doar urgenţelor.
Câteva zeci de angajaţi s-au strâns în curtea spitalului şi au legat cu lanţuri poarta de acces, permiţând doar ambulanţelor care transportau pacienţi să intre în unitate. Protestatarii au fost ulterior convinşi de jandarmi să nu mai blocheze intrarea în curtea spitalului.
Salariaţii Spitalului de Pneumoftiziologie sunt în continuare în grevă spontană, nemulţumiţi de condiţiile de muncă şi de faptul că drepturile salariale pe ultimele luni le-au fost diminuate cu peste 50% şi acuzând conducerea de management defectuos. Solicitarea privind schimbarea conducerii le-a fost satisfăcută joi, Consiliul de Administraţie hotărând înlocuirea din funcţia de manager a doctorului Răzvan Marmandiu.
Potrivit liderului Sanitas Argeş, Doina Fănică, protestatarii sunt decişi să continue greva şi aşteaptă în următoarele zile o comisie de audit care să verifice cum au fost gestionate fondurile unităţii medicale.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: Protest spontan la Spitalul de Pneumoftiziologie din Piteşti Angajaţii Spitalului de Pneumoftiziologie 'Sfântul Ilie' din Piteşti au întrerupt lucrul marţi, în semn de protest faţă de diminuarea drastică a veniturilor salariale pe ultimele luni.
Argeş: Continuă protestele la Spitalul de Pneumoftiziologie din Piteşti Angajaţii Spitalului de Pneumoftiziologie 'Sfântul Ilie' din Piteşti continuă, miercuri, protestele începute în urmă cu o zi ca urmare a reducerii veniturilor salariale, fiind asigurată doar o treime din activitate.
Argeş: Grevă de solidaritate în spitale şi administraţie Angajaţii spitalelor din judeţului Argeş, dar şi cei din administraţia publică, finanţe publice şi de la Penitenciarul Colibaşi, participă luni la greva de solidaritate cu personalul din învăţământ.
Argeş: Spitalul de Pneumoftiziologie "Sfântul Andrei" ar putea deveni spital regional spitalul de Pneumoftiziologie "Sfântul Andrei" din localitatea argeşeană Valea Iaşului, care tratează pacienţi din 14 judeţe, ar putea primi statutul de spital regional, în urma unei analize efectuate de ministerul Sănătăţii, a anunţat joi ministrul Nicolae Bănicioiu.
Harghita: Grevă spontană la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc Aproximativ 200 de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc au încetat lucrul, luni, nemulţumiţi că nu au primit la timp bonurile de masă din luna septembrie.
Covasna: Toate unităţile sanitare publice vor fi miercuri în grevă de avertisment, anunţă reprezentanţii Sanitas Toate unităţile sanitare publice din judeţul Covasna se vor afla miercuri dimineaţă în grevă de avertisment, iar salariaţii vor întrerupe lucrul timp de două ore, în semn de protest faţă de inechităţile salariale şi condiţiile de lucru, menţionează conducerea Sindicatului Sanitas într-un comunicat de...