Cele mai citite
 


Olt: Medic reţinut pentru luare de mită
joi, 21 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Slatina, 21 oct /Agerpres/ - Un medic din cadrul Comisiei de examinare şi recuperare a capacităţilor de muncă ce funcţionează pe lângă Casa Judeţeană de Pensii Olt a fost reţinut pentru luare de mită după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea 500 de lei pentru a aviza favorabil un dosar pentru ajutor social.
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt transmis joi presei, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie şi cei ai Serviciului de Investigare a Fraudelor din IPJ Olt, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt şi cu sprijinul Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă, au prins, miercuri, în flagrant un medic, care a pretins şi primit suma de 500 lei drept mită pentru a aviza favorabil un dosar de revizuire în vederea acordării ajutorului social pentru un copil cu dizabilităţi.
Pe data de 4 august a.c., ofiţerii DGA - Serviciul Judeţean Anticorupţie Olt s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în perioada 2008 - 2010, B. Liliana a pretins şi primit sume de bani cuprinse între 200 şi 300 euro de la mai multe persoane pentru a le întocmi formalităţile necesare pensionării anticipate pe caz de boală, deşi nu îndeplineau condiţiile legale.
'În luna octombrie, a fost înregistrat denunţul unei persoane care a sesizat faptul că B. Liliana i-a pretins bani pentru a aviza favorabil dosarul unui copil cu dizabilităţi. În urma denunţului, pe 20 octombrie, a fost organizat flagrantul', se precizează în comunicatul IPJ Olt.
Anchetatorii au făcut şi percheziţii la locul de muncă şi la domiciliul medicului, unde a fost găsită suma de 12.800 de lei, precum şi o cantitate importantă de sticle de băuturi alcoolice şi cafea.
Medicul va fi prezentat joi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Medici din Drăgăşani, trimişi în judecată pentru luare de mită Doi medici din Drăgăşani au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea sub acuzaţia că au cerut mită de la sute de pacienţi pentru a-i încadra fraudulos în grad de invaliditate în vederea pensionării.
Olt: Fost director adjunct al CJAS, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru luare de mită Fosta directoare adjunctă a Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Olt, Ortanţa Ciobanu, a fost condamnată joi de magistraţii Tribunalului la doi ani de închisoare cu suspendare, într-un dosar instrumentat de DNA în care este acuzată de luare de mită şi fals în înscrisuri, ambele fapte în formă...
Şefa Biroului de Expertiză Medicală Călăraşi, trimisă în judecată pentru luare de mită Ileana Corina Dima, şefa Biroului de Expertiză Medicală Călăraşi şi medic primar expertiză medicală în cadrul Cabinetului de Expertiză Medicală şi Recuperare a Capacităţii de Muncă Lehliu - Gară, a fost trimisă în judecată de procurorii DNA pentru luare de mită în formă continuată (130 acte materiale)...
DNA: Director executiv adjunct la Casa de Asigurări de Sănătate Olt, trimis în judecată Procurorii DNA Craiova au trimis-o în judecată pe Ortanţa Ciobanu, director executiv adjunct în cadrul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Olt, pentru luare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, ambele în formă continuată.
Vâlcea: Medicii din Drăgăşani cercetaţi pentru fapte de corupţie au fost trimişi în judecată Medicii de la Spitalul Municipal din Drăgăşani suspecţi de infracţiuni de corupţie şi care au fost cercetaţi în urmă cu o lună au fost trimişi, miercuri, în judecată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.
DNA: Un medic şi o asistentă de la Spitalul de Urgenţă Slobozia, trimise în judecată pentru luare de mită Un medic şi o asistentă de la Spitalul de Urgenţă Slobozia au fost trimise în judecată pentru luare de mită în formă continuată, într-un dosar instrumentat de procurorii Secţiei de combatere a corupţiei din cadrul DNA.