Cele mai citite
 


Maramureş: Protest al sindicaliştilor Sanitas în faţa CAS Maramureş
duminică, 24 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproape 50 de membri ai sindicatului Sanitas Maramureş protestau, vineri, în faţa sediului Casei Asigurărilor de Sănătate Maramureş, nemulţumiţi de faptul că spitalele din judeţ au de recuperat sume uriaşe de la CAS Maramureş, iar din cauza debitelor salariaţii unităţilor medicale riscă să nu şi mai primească salariile.
Sindicaliştii au venit înarmaţi cu fluiere şi pancarte pe care au scris sloganuri precum: 'Avem obligaţii, dar avem şi drepturi' şi 'Vrem salarii decente'.
Preşedintele sindicatului Sanitas Maramureş, Mircea Ciocan, a declarat că pichetarea are loc la CAS deoarece 'Casa este sursa tuturor relelor'.
Deocamdată, nimeni din administraţia CAS Maramureş nu a discutat cu demonstraţii. Aceştia au spus că vor rămâne în faţa instituţiei până unul dintre directori va explica care e situaţia fondurilor financiare pe lunile octombrie, noiembrie şi decembrie .
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Maramureş: Greva de avertisment din unităţile medicale n-a perturbat activităţile obişnuite Membrii sindicatului Sanitas din toate unităţile medicale din judeţul Maramureş s-au aflat, miercuri, timp de două ore, în grevă de avertisment, asigurând doar serviciul de urgenţă şi o parte din alte servicii medicale.
Sindicaliştii din sănătate au pichetat sediile prefecturilor; ei sunt nemulţumiţi de nivelul scăzut al salariilor - grupaj I Sindicaliştii din sănătate au pichetat miercuri sediile prefecturilor din mai multe multe municipii reşedinţă de judeţ, cerând guvernului să finanţeze în mod corespunzător sistemul sanitar. Ei şi-au manifestat nemulţumirea faţă de nivelul scăzut al salariilor din acest domeniu şi faţă de inechităţile...
Maramureş: Protest la spitalul orăşenesc Borşa Aproape 100 de salariaţi, asistenţi medicali, infirmieri şi personal tehnic din Spitalul orăşenesc Borşa, au iniţiat, marţi, un protest spontan în holul unităţii, nemulţumiţi că nu şi-au primit salariul pe luna octombrie.
Maramureş: Numărul paturilor din spitale, redus cu peste 380 Numărul paturilor de spital din judeţul Maramureş va fi redus cu 383, adică de la 3.234 la 2.851.
Sindicaliştii din sănătate protestează la Ploieşti şi avertizează că spitalul judeţean s-ar putea închide Peste o sută de persoane, membri ai două sindicate din sănătate, participă joi după-amiază la un protest autorizat în faţa Casei Judeţene de Asigurări Sănătate Prahova, aceştia fiind nemulţumiţi de condiţiile din spitale şi de lipsa materialelor sanitare şi a medicamentelor.
Sindicaliştii din Sănătate au încheiat acţiunea de protest din faţa Ministerului Sănătăţii fără să rezolve nimic Sindicaliştii membri ai Federaţiei Sanitas au încheiat acţiunea de pichetare a Ministerului Sănătăţii fără să rezolve nimic.