Cele mai citite
 


Sorin Ovidiu Vîntu a fost externat de la Spitalul de Urgenţă Floreasca
duminică, 24 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a fost externat, vineri, de la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, a declarat pentru AGERPRES dr. Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al spitalului.
''Pacientul a fost externat în această dimineaţă, la ora 9,30, fără probleme, cu simptomatologie stabilă'', a spus medicul.
Vîntu fusese internat, în noaptea de duminică spre luni, cu o criză anginoasă pe fondul unor mai vechi suferinţe cardiace, fiind investigat şi monitorizat de medici.
Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu a fost trimis în judecată, săptămâna trecută, de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curtea de Casaţie şi Justiţie, pentru săvârşirea infracţiunii de favorizare a infractorului, în dosarul privind fuga din ţară a fostului director al Gelsor, Nicolae Popa, condamnat la 15 ani de închisoare în dosarul FNI.
În acelaşi dosar, au fost deferiţi justiţiei omul de afaceri Octavian Ţurcan şi şoferul lui Vîntu, Alexandru Stoian.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Unul dintre pacienţi va fi transferat în Franţa Unul dintre pacienţii internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca va fi transferat în cursul zilei de miercuri într-o unitate medicală din Paris, a anunţat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale Bogdan Opriţa.
Cristi Borcea, internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca Fostul acţionar al clubului de fotbal Dinamo Cristi Borcea este internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca pentru analize, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Bogdan Opriţa.
Sorin Ovidiu Vîntu, internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca Bucureşti, 10 ian /Agerpres/ - Sorin Ovidiu Vîntu este internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, acesta fiind motivul invocat, luni, de avocaţii săi la Tribunalului Bucureşti, unde se judecă procesul în care omul de afaceri este acuzat de favorizarea infractorului.
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Şase răniţi în incendiul din Colectiv - în stare critică Şase răniţi în incendiul de la club Colectiv se află în stare critică, a declarat marţi şeful Clinicii de Chirurgie Plastică a Spitalului Floreasca, Ioan Lascăr.
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Şase pacienţi internaţi, toţi în stare foarte gravă Şase răniţi în incendiul din club Colectiv sunt internaţi marţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, toţi în stare foarte gravă, a declarat medicul Ioana Grinţescu.
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Doi răniţi în Colectiv - în stare critică Doi răniţi în clubul Colectiv din cei şase internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca sunt în stare critică, a declarat miercuri pentru AGERPRES şeful Secţiei de chirurgie plastică şi reparatorie, Ioan Lascăr.