Cele mai citite
 


Vaslui: Peste 1.500 de persoane aşteaptă să primească un dispozitiv medical de la CJAS
luni, 25 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 1.500 de persoane din judeţul Vaslui aşteaptă să primească de la Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Vaslui un dispozitiv medical.
Potrivit CJAS Vaslui unele cereri au fost depuse încă din luna martie a anului 2009, dar din lipsă de fonduri asiguraţii nu au putut intra în posesia dispozitivelor medicale de care au nevoie.
'În prezent, la noi sunt înregistrate 1.503 cereri de dispozitive medicale. Cele mai multe solicitări sunt pentru proteze auditive, orteze şi dispozitive de mers. În acest an am avut doar 1.194.000 de lei alocaţi acestui capitol şi am aprobat doar urgenţele pentru cei cu neoplasm de colon, incontinenţă urinară, saci de colostomie şi aparate de oxigen', a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES Mihaela Chitariu, purtătorul de cuvânt al CJAS Vaslui.
CJAS Vaslui are la această dată contract cu 39 de furnizori de dispozitive medicale.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: CJAS nu dispune de fonduri pentru proteze medicale Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Vaslui a primit, luni, bugetul pentru primul trimestru al anului 2011.
Vaslui: Sute de pacienţi sunt pe lista de aşteptare pentru a primi proteze Sute de vasluieni care au nevoie de diverse tipuri de proteze şi au depus cereri la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui, sunt nevoiţi să aştepte şi câte trei ani pentru a primi respectivele dispozitive.
Peste 2.000 de vasluieni au nevoie de proteze Vaslui, 30 iun /Agerpres/ - Peste 2.000 de persoane din judeţul Vaslui aşteaptă de mai bine de un an o aprobare pentru a putea intra în posesia dispozitivelor medicale de care au nevoie.
Vaslui:?CJAS are datorii de peste 30 milioane lei la farmacii Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Vaslui a întârziat cu aproape două luni plata reţetelor compensate şi gratuite onorate de cele 60 de farmacii din judeţ.
Vaslui: Banii pentru analize medicale, epuizaţi din primele zile ale lunii noiembrie Laboratoarele medicale din judeţul Vaslui care au contract cu Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) au primit pentru ultimele două luni ale anului doar 20.000 de lei, fondurile alocate fiind cu 90% mai mici faţă de cele din lunile trecute, în condiţiile în care necesarul este de aproximativ...
Vaslui: Peste 6,5 milioane de lei decontate lunar de farmacii pentru reţete; CJAS face verificări Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Vaslui decontează lunar în jur de 6,5 - 7 milioane de lei pentru reţetele gratuite şi compensate, sumă considerată prea mare de autorităţile din domeniul sanitar.