Cele mai citite
 


Fotbal: Mutu a agresat un chelner
luni, 25 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Atacantul român Adrian Mutu a agresat un chelner într-un local din Florenţa, în noaptea de vineri spre sâmbătă, cu o săptămână înainte de expirarea suspendării sale de 9 luni pentru dopaj cu sibutramină, relatează AP, citând agenţia italiană ANSA.
Conform martorilor, Mutu s-a certat cu chelnerul din cauza notei de plată, în jurul orei 5 dimineaţa, după care l-a lovit de două ori cu pumnul şi apoi cu piciorul în timp ce chelnerul se afla la pământ.
Berat Racaj, un kosovar de 28 de ani, care locuieşte la Scandicci Alto (Florenţa), a fost transportat la spitalul Santa Maria Nuova şi i s-a eliberat un certificat medical valabil o perioadă de 25 de zile, suficient pentru a intenta proces fotbalistului român. Carabinierii anchetează acest incident, Mutu nefiind prezent la faţa locului când poliţia a sosit la local.
După cum relatează Corriere dello Sport, Mutu şi doi prieteni au comandat o sticlă de vin, iar după ce au consumat-o au dorit să plece, fiind opriţi de chelner, care le-a cerut plata. Mutu i-a explicat că are cont deschis în localul cu pricina. Patronul a intervenit pentru a calma spiritele, dar Mutu l-a înjurat pe chelner, care a răspuns la rândul său, iar de aici lucrurile au degenerat. Racaj s-a ales cu o 'traumă contuzivă cranio-facială, cu escoriaţii multiple, contuzii la torace şi la abdomen, fractură a piramidei nazale''.
Conform chelnerului, Adrian Mutu a sosit la discoteca Full Up, aflată în centrul istoric al Florenţei, în jurul orei 03,30, însoţit de doi prieteni şi au comandat băuturi alcoolice într-un separeu. O oră mai târziu, cei trei au dorit să plece şi au cerut nota, povesteşte Racaj, dar când acesta a revenit Mutu şi prietenii săi nu mai erau. Racaj a ieşit din local şi a fugit după ei, cerându-le să plătească. Atunci, Mutu ar fi spus că va plăti altădată şi ar fi vrut să discute cu patronul. Mutu ar fi plecat pretinzând că şi-a pierdut portofelul şi merge acasă să ia bani. După 20 de minute, Mutu a reveni, a vorbit cu patronul şi a achitat nota. Kosovarul şi-a cerut scuze că nu ştia faptul că Mutu avea cont deschis în acel local, dar fotbalistul l-ar fi scuipa t pe chelner. La un moment dat, Mutu l-ar fi lovit cu pumnul pe Racaj, care a încercat să se apere, dar s-a împiedicat şi a căzut. Mutu a profitat de acest lucru şi l-a luat la şuturi, după care s-a urcat în automobilul Porsche Cayenne şi a plecat.
Pe 29 octombrie lui Mutu îi va expira suspendarea de 9 luni pentru dopaj cu sibutramină, atacantul român putând reveni pe gazon în meciul cu Catania, din 30 octombrie. Fiorentina, echipa lui Mutu, ocupă ultimul loc în Serie A.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primăria Sectorului 1: Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză continuă Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză va continua pentru locuitorii sectorului 1 până la sfârşitul anului.
Fotbal: Galamaz are fractură de os zigomatic şi va lipsi cel puţin 45 de zile Fundaşul George Galamaz are fractură de os zigomatic, după ce a fost lovit duminică seara de un suporter al formaţiei Petrolul Ploieşti, şi va fi indisponibil timp de cel puţin 45 de zile, anunţă clubul de fotbal Steaua pe site-ul său oficial, citat de Agerpres.
Fotbal: Fundaşul Moses Odubajo (Hull City), încă 6 luni de absenţă după o fractură la genunchi Fundaşul echipei engleze de fotbal Hull City, Moses Odubajo, va fi indisponibil încă 6 luni, după ce medicii au hotărât să-l supună unei noi intervenţii chirurgicale la genunchi.
Fotbal: Andrei Cristea, dublă fractură de pomete Atacantul dinamovist Andrei Cristea a suferit o dublă fractură de pomete, duminică seara, în meciul cu Universitatea Craiova (2-2), din etapa a 15-a a Ligii I Bergenbier la fotbal, anunţă gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare.
Fotbal: Germania - Sindicatul jucătorilor vrea psihologi la fiecare club Sindicatul fotbaliştilor germani (VdV) a cerut vineri introducerea unui psiholog la fiecare din cele 36 de cluburi din campionatele de prima şi a doua divizie germane de fotbal, la patru zile după ce portarul lui Hannover a anunţat că s-a internat în spital pentru a-şi trata o depresie.
Fotbal american: NFL lansează un program de cercetare în probleme cerebrale Liga de fotbal american (NFL) s-a asociat luni cu producătorul de aparatură electro-casnică General Electric (GE) pentru alcătuirea unui program de diagnostic şi tratament al leziunilor cerebrale provocate de practicarea acestui sport, din ce în ce mai dese.