Cele mai citite
 


Baschet masculin: Divizia A - Meciul amânat din cauza îmbolnăvirii jucătorilor de la Oradea
luni, 25 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Meciul dintre CSM Oradea şi CSU Atlassib Sibiu, programat sâmbătă, în Sala Sporturilor 'Antonio Alexe' din Oradea, în etapa a cincea a Diviziei A de baschet masculin, a fost amânat din cauza îmbolnăvirii a şapte jucători orădeni şi a antrenorului Cristian Achim.
Comisia Centrală de Competiţii, Legitimări şi Transferări a FRB a aprobat amânarea partidei , după ce cei şapte jucători şi antrenorul Achim au fost internaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean cu diagnosticul enterocolită.
Rezultatele etapei:
BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc - CSU Asesoft Ploieşti 64-87
SCM CSS Craiova - U-Mobitelco BT Cluj-Napoca 66-79
Energia Rovinari - BCM U Piteşti 82-73
Gaz Metan Mediaş - CS Politehnica Iaşi 109-62
CSU Municipal Cuadripol Braşov - CSM Bucureşti 62-96
BC Timişoara - CS Otopeni 80-72
Meciul BC Mureş - CSA Steaua Turabo va avea loc duminică.

În clasament, pe primul loc se află CSU Asesoft Ploieşti, cu 10 puncte, urmată de Gaz Metan Mediaş, 9 p, U Mobitelco BT, 9 p, etc.
AGERPRES ()
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Baschet masculin: Meciul BC Mureş - CSU Cuadripol Braşov, amânat din cauza virusului AH1N1 Comisia de competiţii a Federaţiei Române de Baschet a amânat jocul dintre BC Mureş Târgu Mureş şi CSU Cuadripol Braşov, din etapa a 13-a a Diviziei A masculine, din cauza faptului că doi jucători ai formaţiei braşovene sunt infectaţi cu virusul AH1N1, iar restul lotului este în carantină.
11 spitale vor trece din subordinea Ministerului Sănătăţii în cea a Ministerului Transporturilor (proiect) Ministerul Transporturilor a lansat în dezbatere un proiect de Ordonanţă de Urgenţă privind trecerea a 11 spitale din subordinea ministerului Sănătăţii în subordinea sa.
Baschet masculin: BC Mureş a câştigat Memorialul ''Elemer Tordai" Echipa masculină de baschet BC Mureş Tg. Mureş a câştigat duminică Memorialul ''Elemer Tordai", desfăşurat în Sala Sporturilor ''Transilvania'' din Sibiu.
Cluj: Teste gratuite pentru depistarea osteoporozei Teste gratuite pentru depistarea osteoporozei vor fi efectuate, pe 16 şi 19 octombrie, la Farmacia Sensiblu din Piaţa Mihai Viteazul din Cluj-Napoca, cu ocazia Zilei Mondiale a Osteoporozei.
Ajutoare pentru sinistraţi, strânse în centre de colectare; acţiuni de distribuire în judeţe (grupaj) Mai multe centre de colectare au fost înfiinţate în Bucureşti, la iniţiativa autorităţilor, pentru cei care vor să doneze produse pentru sinistraţii din zonele afectate de ninsori şi viscol.