Cele mai citite
 


Copiii implicaţi în accidentul din Ferentari rămân sub supraveghere până luni
duminică, 24 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 24 oct /Agerpres/ - Cei doi copii implicaţi în accidentul care a avut loc în cartierul Ferentari, duminică dimineaţă, rămân sub supraveghere medicală, ei fiind internaţi la Spitalul ''Marie Curie'', secţia ortopedie.
Prof. dr. Gheorghe Burnei a declarat, duminică seară, pentru AGERPRES, că aceştia nu au afecţiuni majore.
''Rămân în spital pentru monitorizare, urmând ca după evaluarea de luni dimineaţă, dacă lucrurile decurg bine, să fie externaţi'', a spus medicul.
Accidentul în care au fost loviţi de un autobuz RATB cei doi copii a avut loc în jurul orei 11,55, la faţa locului sosind echipajele SMURD, care au transportat copiii la Spitalul ''Marie Curie''. Cei doi au 11 ani şi, respectiv, 13 ani.
Potrivit reprezentanţilor RATB, Poliţia rutieră a constatat că ambii copii au circulat neregulamentar şi s-au lovit de colţul din dreapta spate al autobuzului 139, venind de pe nişte străzi secundare şi circulând pe contrasens cu bicicletele. Evenimentul rutier s-a produs la intersecţia străzilor Suliţei cu Bachus din cartierul Ferentari, când cei doi au încercat să depăşească un autovehicul parcat pe carosabil. ***
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gheorghe Burnei: Anual, în România se descoperă 40 de cazuri noi de cancer osos la copii Preşedintele Asociaţiei Române a Traumatologilor şi Ortopezilor Pediatrici, prof. dr. Gheorghe Burnei, a declarat vineri, cu prilejul celui de-al VI-lea congres naţional, că în România, anual, 40 de copii sunt descoperiţi cu forme de cancer osos.
Primele aparate de chirurgie cardiovasculară au ajuns la Spitalul 'Marie Curie' Spitalul 'Marie Curie' din Capitală a primit primele aparate pentru amenajarea Secţiei de chirurgie cardiovasculară pentru copii, din fondurile oferite de Ministerul Sănătăţii şi compania Procter&Gamble, în cadrul campaniei ''Şansă la viaţă, şansă la noi amintiri'', a declarat, miercuri, într-o conferinţă...
Aproape 160 de studenţi au făcut practică la Spitalul 'Marie Curie' prin fonduri UE Un număr de 158 de studenţi au participat la stagii de practică în ortopedie şi traumatologie pediatrică la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Marie Curie", printr-un proiect de circa 2,14 milioane de lei, cofinanţat din Fondul Social European, ce a vizat creşterea ocupabilităţii elevilor din sistemul...
Înmormântarea prof. dr. Alexandru Pesamosca a avut loc sâmbătă, în curtea Spitalului ''Marie Curie'' Prof. dr. Alexandru Pesamosca va fi înmormântat sâmbătă, lângă bisericuţa din curtea Spitalului de copii ''Marie Curie'', potrivit dorinţei sale şi a membrilor familiei.
Înmormântarea prof. dr. Alexandru Pesamosca va avea loc sâmbătă la prânz, în curtea Spitalului ''Marie Curie'' Prof. dr. Alexandru Pesamosca este depus şi va rămâne până în ziua înmormântării în bisericuţa din curtea Spitalului de copii ''Marie Curie''.
Dr. Gheorghe Burnei: Clinica de ortopedie pediatrică de la 'Marie Curie', în pericol de a fi închisă pe perioada verii Clinica de chirurgie şi ortopedie pediatrică din Spitalul Clinic de Urgenţă "Marie Curie" ar putea fi închisă pe perioada verii, din cauza lipsei de personal, o parte dintre asistente şi infirmiere urmând să intre în concediu, a declarat şeful Clinicii, prof. dr. Gheorghe Burnei.