Cele mai citite
 


Treisprezece pacienţi dintr-un centru de dezintoxicare asasinaţi în Mexic
marţi, 26 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Treisprezece persoane internate într-un centru de dezintoxicare au fost împuşcate mortal duminică seară în Mexic, lângă Tijuana, la frontiera californiană a Statelor Unite, a precizat pentru AFP un reprezentant al poliţiei locale, care a dorit să-şi păstreze anonimatul.
'Treisprezece persoane, toate internate în centrul de dezintoxicare, au fost asasinate prin împuşcare', potrivit acestei surse.

Cu o zi înainte, au fost omorâte 14 persoane care participau la o sărbătoare în Ciudad Juarez, la frontiera cu Texas.

Aceste asasinate ar putea avea legătură cu confiscarea unei cantităţi record de 130 de tone de marihuana la 18 octombrie, la Tijuana.*
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Un centru de dezintoxicare olandez îşi tratează pacienţii cu...bere O clinică olandeză care tratează pacienţi alcoolici a dezvoltat o metodă de combatere a alcoolismului pe bază de bere. Psihiatrul centrului spune că scopul este să-i facă pe pacienţi să bea bere în cantităţi mici, relatează site-ul closermag.fr.
Demi Moore, din nou internată într-un centru de dezintoxicare Demi Moore a lăsat în urmă viaţa trepidantă de la Hollywood şi face din nou o cură de dezintoxicare. Semnalul de alarmă a fost tras la sfârşitul lui ianuarie, când actriţa s-a simţit rău, scrie Voici.
Mexic: Planta din care se face tequila ar putea preveni diabetul Agava, planta din care se produce tequila, băutura alcoolică emblematică pentru Mexic, conţine o substanţă care ar putea preveni diabetul sau osteoporoza, a anunţat un centru de cercetare mexican, citat de AFP.
Dr. Laza: Urmând o dietă exclusiv vegetariană, nu ajungi anemic sau cu imunitate precară Medicul Doru Laza, cel care va deschide în curând Centrul de sănătate de la Şuncuiuş, recomandă tuturor, în această perioadă a anului, o cură de primăvară, menită să ajute ficatul la detoxifierea organismului.
Să fie postul o nouă terapie? Ce-ar fi dacă tensiunea ar scădea, alergiile şi astmul s-ar manifesta mai blând dacă am ţine post câtva timp? Un documentar ştiinţific difuzat pe postul Arte se ocupă de post ca terapie în anumite boli ale lumii moderne. Ancheta desfăşurată arată că metoda nu constituie deloc un remediu miraculos în...
ANA: Furnizorii de servicii de dezintoxicare se pot înscrie online pentru a fi găsiţi mai uşor de pacienţii dependenţi Mai multe instituţii care asigură servicii de dezintoxicare sau tratamente psihiatrice s-au înregistrat, în ultimele şase luni, într-o aplicaţie online pe site-ul Agenţiei Naţionale Antidrog pentru ca toţi pacienţii dependenţi de droguri sau alcool să ştie unde să se adreseze pentru tratament, precizează...