Cele mai citite
 


Box: Medaliat cu aur la Jocurile Commonwealth-ului, depistat dopat
marţi, 26 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Câştigătorul turneului de box la categoria cocoş din cadrul Jocurilor Commonwealth-ului, Manju Wanniarachchi, a fost depistat pozitiv la nandrolon (steroid), riscând acum să piardă medalia de aur, prima câştigată de un sportiv din Sri Lanka la această competiţie în ultimele şapte decenii.
Wanniarachchi l-a învins la puncte pe galezul Sean McGoldrick, în finala de la New Delhi şi a intrat în posesia medaliei de aur, punând astfel capăt unei aşteptări de 72 de ani a sri-lankezilor, însă bucuria lor a fost, se pare, de scurtă durată.
Preşedintele Comitetului olimpic sri-lankez, Hemasiri Fernando, a anunţat luni că a primit o scrisoare din partea Comisiei antidoping a Jocurilor Commonwealth-ului prin care a fost informat că eşantinoul A de urină care i-a fost recoltat lui Manju Wanniarachchi conţinea o mare cantitate de nandrolon.
'I-am înmânat scrisoarea lui Wanniarachchi în prezenţa oficialilor federaţiei de box. Rămâne acum la latitudinea lor să decidă dacă vor solicita efectuarea contraexpertizei. În cazul în care şi rezultatul acesteia va fi pozitiv, Wanniarachchi va pierde medalia de aur şi riscă să fie suspendat din box', a precizat Fernando.
Boxerul din Sri Lanka este al cincilea sportiv depistat pozitiv cu ocazia Jocurilor de la New Delhi, alături de trei atleţi nigerieni şi unul indian.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ugandezii beau urină de cămilă pentru a se trata de SIDA Cămilele din regiunea Karamoja situată în estul Ugandei sunt crescute de localnici pentru multe scopuri. Însă, dincolo de faptul că acestea sunt folosite mai ales pentru carne şi lapte, urina lor este importantă pentru localnici deoarece e considerată leac pentru tratarea anumitor boli, arată Euronews...
Box: Floyd Mayweather Jr. a donat 100.000 de dolari pentru cercetări în domeniul cancerului Pugilistul Floyd Mayweather Jr. şi-a ţinut promisiunea făcută în faţa judecătorului statului Nevada de a dona 100.000 de dolari pentru sprijinirea unei organizaţii care luptă împotriva cancerului la sân.
Box: Fiica lui Muhammad Ali neagă că tatăl ei ar fi pe moarte Fiica lui Muhammad Ali a negat duminică zvonurile conform cărora tatăl ei ar fi pe moarte, arătând că fostul mare boxer este acasă şi urmărea Super Bowl-ul, transmite AP.
Box: Jo Jo Dan nu mai boxează cu Trumpet, ci cu Iwan Azore Boxerul român Jo Jo Dan (alias Ionuţ Ion) nu va mai lupta cu Floyd Trumpet (Trinidad Tobago), în gala programată pe 29 iulie, la Port of Spain, ci cu Iwan Azore (Guyana).
Box: De la Louisville la Kinshasa, lumea îl omagiază pe Muhammad Ali De la Scottsdale, unde a încetat din viaţă, la Louisville, oraşul său natal unde vinerea viitoare vor avea loc funeraliile sale, trecând pe la teatrul unuia din emblematicele sale meciuri, Kinshasa, lumea întreagă îl omagia sâmbătă pe Muhammad Ali, boxerul de legendă cu pumni şi convingeri de fier, relatează...
Box: A încetat din viaţă Joe Frazier, fostul campion mondial al "greilor" Americanul Joe Frazier, fostul campion mondial de box la categoria grea, a încetat din viaţă luni, la vârsta de 67 ani, în urma unui cancer la ficat, a anunţat familia sa într-un comunicat.