Cele mai citite
 


Tulcea: Incident pe canalul Litcov
marţi, 26 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat de 40 de ani, din judeţul Constanţa, a fost internat în spital, în urma unui accident petrecut pe canalul Litcov din Delta Dunării.
Conform unui comunicat de presă remis luni AGERPRES de Căpitănia Portului Tulcea, bărbatul se afla împreună cu alţi doi prieteni, duminică după-amiază, într-o ambarcaţiune, aceştia dorind să meargă la o partidă de pescuit.
'La un moment dat, conducătorul ambarcaţiunii s-a uitat spre pupa navei, la prelata care se desprinsese, nemaifiind atent la traseu, şi ambarcaţiunea s-a lovit de creanga unei sălcii de la mal, în zona parbrizului, bord babord', se arată în comunicatul de presă al Căpităniei Portului Tulcea.
În urma incidentului, constănţeanul de 40 de ani s-a lovit în zona capului, el fiind preluat de Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi transportat la spitalul din municipiul Tulcea, de unde a fost ulterior transferat la un spital din Constanţa.
Ambarcaţiunea al cărei parbriz s-a spart a fost deplasată în Portul Tulcea pentru cercetări, acestea fiind efectuate de Căpitănia Portului Tulcea.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Serviciul Judeţean de Ambulanţă Tulcea: Petiţia on-line pentru reînfiinţarea unei ambulanţe la Sulina, inoportună Petiţia lansată pe o reţea de socializare pentru reînfiinţarea la Sulina a unui punct al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Tulcea nu este considerată un demers oportun de către conducerea instituţiei publice.
Tulcea: Serviciul Judeţean de Ambulanţă are nevoie de un buget anual de peste 13,6 milioane de lei Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Tulcea are nevoie în acest an de un buget de peste 13 milioane de lei, începând de luna viitoare sumele necesare acestei instituţii publice urmând să fie asigurate de Ministerul Sănătăţii.
Tulcea: Serviciul Judeţean de Ambulanţă, verificat de Ministerul Sănătăţii Ministerul Sănătăţii a verificat recent modul în care conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) din Tulcea respectă legislaţia în vigoare privind funcţionarea şi modul în care se fac achiziţiile publice, după ce sindicatele din instituţia publică au sesizat mai multe nereguli.
Brăila: Serviciul Judeţean de Ambulanţă a avut în 2015 aproximativ 56.000 de intervenţii Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Brăila a intervenit anul trecut în aproximativ 56.000 de urgenţe medicale, după cum a informat luni managerul instituţiei, dr. Viorica Uscatu.
Vâlcea: Serviciul Judeţean de Ambulanţă deschide o nouă staţie în comuna Tetoiu Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vâlcea a deschis un nou punct în comuna Tetoiu, care va deservi şase localităţi, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, primarul localităţii, Antonie Lucian.
Tulcea: Autorităţile sanitare au scos la concurs opt posturi de medici Direcţia de Sănătate Publică (DSP) şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) din Tulcea au scos la concurs câte patru posturi de medici, concursurile pentru ocuparea acestora urmând să aibă loc la sfârşitul săptămânii.