Cele mai citite
 


Neamţ: O ambulanţă cu pacient a fost implicată într-un accident grav
marţi, 26 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Echipajul unei ambulanţe dar şi pacientul transportat de autosanitară au ajuns, luni, în stare gravă la spital, după ce au fost implicaţi, în aceeaşi zi, într-un accident rutier în localitatea Poiana Largului.
Doctorul Letiţia Damoc, şefa Staţiei de Ambulanţă Neamţ a declarat, pentru AGERPRES, că şoferul autosanitarei a încercat să evite o vulpe, moment în care maşina a intrat în derapaj, şi s-a izbit de un cap de pod. În urma coliziunii, autosanitara a fost grav avariată la motor şi parbriz.

Pacientul, care fusese preluat cu arsuri de gradul I şi II a suferit, în urma accidentului, mai multe fracturi şi a fost transportat, de o altă ambulanţă, la clinica de neurochirurgie din Iaşi.
De asemenea, asistenta medicală, aflată în spatele autosanitarei alături de pacient, a suferit mai multe fracturi, fiind transportată la secţia de ortopedie a Spitalului Clinic de Recuperare Iaşi.
Şoferul autosanitarei a suferit leziuni minore datorită deschiderii airbag-urilor şi a refuzat să fie transportat la spital pentru investigaţii suplimentare şi tratament, rămânând la locul accidentului şi punându-se la dispoziţia poliţiştilor rutieri.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Asistentă medicală care se afla într-o ambulanţă în misiune, rănită într-un accident rutier O asistentă medicală de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Botoşani, care se afla într-o autospecială în misiune, a fost rănită, vineri seară, în urma unui accident rutier produs pe raza localităţii Ungureni.
Iaşi: Ambulanţă implicată într-un accident rutier O ambulanţă înmatriculată în judeţul Neamţ a fost implicată, sâmbătă, într-un accident rutier la Iaşi, în timp ce transporta o pacientă spre Spitalul de Neurochirurgie "Nicolae Oblu".
Galaţi: Doi morţi şi un rănit grav în urma coliziunii dintre o ambulanţă şi un autotren Şoferul unei ambulanţe şi pacientul din aceasta au murit, iar asistenta medicală din maşina sanitară a fost grav rănită, în urma unui accident rutier petrecut, marţi, în localitatea gălăţeană Barcea.
Accidente rutiere în care au fost implicate microbuze, autocare în 2015-2016 (cronologie) Un accident rutier grav s-a produs la 22 februarie 2016, în municipiul Constanţa, în accident fiind implicat un microbuz şcolar ce transporta elevi la o unitate privată de învăţământ. Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, au fost răniţi doi adulţi, iar cinci copii au traumatisme minore...
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.
Vaslui: Bărbat în stare gravă, transportat cu elicopterul SMURD la Iaşi Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a solicitat marţi elicopterul SMURD pentru transportul unui pacient din localitatea Vutcani la clinica de neurochirurgie din Iaşi.